4 grudnia przyniósł wiele emocjonujących newsów. Pisaliśmy m.in. o leczeniu szefa kuchni Tomasza Jakubiaka w Izraelu. Głośno było także o nowej ścieżce kariery zawodowej Julii Wróblewskiej. Sąd postanowił w kwestii Romana Polańskiego.
Michał Koterski podzielił się z fanami pełnymi emocji wpisem. Aktor ma za sobą dekadę walki o siebie. Choć nie zawsze było łatwo, dziś cieszy się trzeźwością i w drodze do walki z uzależnieniami pomaga innym.
Małgorzata Socha podzieliła się z wielbicielami starą sesją zdjęciową. Aktorka z sentymentem wraca do dawnych lat. Fani zwrócili uwagę na mocny retusz, który ich zdaniem, odebrał sesji uroku.
Cztery kobiety podzieliły się z całym światem historią prawdziwej przyjaźni. Panie dokładnie pół wieku temu udały się na pierwszy wspólny wypad. Po latach wróciły w to samo miejsce. Zdjęcia stały się hitem sieci.
Seriale — w ostatnich latach — przyciągają coraz większą publiczność. Na fali tej popularności powstał BNP Paribas Warsaw SerialCon — festiwal, podczas którego będą wyświetlane jedynie seriale. Swoje produkcie zaprezentuje również platforma Max. Kiedy rozpoczyna się festiwal i co dokładnie będzie można obejrzeć?
U sportowców za fasadą tężyzny fizycznej stoi równie ważna siła i kondycja psychiczna, które mają ogromny wpływ na realizację celów, osiąganie sukcesów sportowych oraz na radzenie sobie z presją.
Grudzień to miesiąc pełny rodzinnych spotkań przy stole pełnym pysznych potraw. Jak jeść, by nie przybrać na wadze, i czuć się lekko wchodząc w nowy rok?
Grzyby najchętniej jemy nie tylko jesienią, ale i zimą. Są też głównym składnikiem wielu postnych i świątecznych dań. Najczęściej wykorzystuje się je w formie suszonej, jednak zanim dodamy je do potraw - należy je namoczyć.
Każdego poranka nasi zaprzyjaźnieni dziennikarze z TVN24 odwiedzają nas, by przekazać najświeższe newsy o poranku. W środę, 4 grudnia Joanna Kryńska poruszyła temat chaosu na komisji regulaminowej ws. Ziobry.
Wybraliśmy się do Jabłonki, wsi pod Nowym Targiem, gdzie świąteczne pierniki wypieka się i ręcznie dekoruje już od kilkudziesięciu lat, a od prawie 20 powstają tutaj całkowicie jadalne piknikowe domki. Jaki jest rodzinny sekret na przepis idealny?