Gwiazdy

Tymon Tymański wydał oświadczenie! "Nie jestem poliamorystą, to był żart!"

Tymon Tymański

Gwiazdy

Tymon Tymański wydał oświadczenie! "Nie jestem poliamorystą, to był żart!"

Tymon Tymański

Tymon Tymański postanowił wytłumaczyć się ze swoich słów, które padły w wywiadzie z "Faktem". Powiedział, że z Marią Tymańską żył w związku otwartym. Teraz temu zaprzecza i twierdzi, że... był to żart!

Zobacz też: Kim jest i co robi żona Tymańskiego? Tymona i Marię dzieli aż 19 lat!

Tymon Tymański udzielił wywiadu "Faktowi", w którym powiedział że jest poliamorystą i że jego były związek z MariąTymańską - był otwarty.

Maria Tymańska skomentowała słowa Tymona, mówiąc że nie była świadoma, że żyła z Tymonem w związku otwartym.

Teraz Tymon Tymański postanowił wyjaśnić, że jego słowa były... żartem. Wydał specjalne oświadczenie na Instagramie, w którym wyjaśnił wszystko.

Chciałbym po raz ostatni odnieść się do sytuacji, która komentowana jest obecnie na łamach wielu portali i czasopism plotkarskich. Sytuacja zaczęła się od niefortunnego wywiadu w Fakcie, którego udzieliłem w momencie dla mnie trudnym, spowodowanym nagłym odejściem mojej małżonki Marii Natalii. Pozwoliłem sobie na żart, że mamy cudowny i otwarty związek oraz, iż jestem poliamorystą. Dalej uważam, że to niezły dowcip, chociaż może nie w tym kontekście. Za żart przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni, a w szczególności moją rodzinę oraz najbliższych.
Tymon Tymański skomentował przy okazji swój były związek z Marią Tymańską:
Moim zdaniem nasze małżeństwo było udane - mamy dwoje pięknych i mądrych dzieci. Niestety, czasami nawet najbardziej stabilne i kochające się pary przeżywają trudniejsze chwile. W naszym przypadku czas pokazał, iż nie możemy być już razem, pomimo naszych usilnych starań. Nie będę podejmował próby wybielenia swojego wizerunku. Wina w tego typu sytuacjach zawsze leży gdzieś pośrodku - w naszym też, ale oszczędźmy sobie szczegółów.
Jak teraz wyglądają relacje Tymona i Marii?

Nadal darzę Marię Natalię sympatią oraz szacunkiem, wybaczając jej wszystko - zresztą sam o wybaczenie prosiłem ją w ostatnich tygodniach wiele razy.

Chciałbym, aby detale naszego małżeństwa oraz rozwodu pozostały w sferze prywatnej i nie zamierzam kontynuować w mediach rozmowy na ten temat.

Życzę wszystkim zacnego weekendu - bez plotek, wskazywania palcami i oceniania. Pozostańcie sobą - zakończył Tymański.

Maria Tymańska i Luna

Maria i Tymon Tymańscy

zrzut ekranu instagram.com/mariabros

Co sądzisz o tym artykule?
Wybrane dla Ciebie