Olga Bołądź zdradziła, z czego jest dumna. Odpowiedź aktorki zaskakuje

Olga Bołądź jest niezależną kobietą, która realizuje się jako matka, aktorka i reżyserka. Gwiazda rzadko wypowiada się na temat swojego życia prywatnego, jednak tym razem zdecydowała się uchylić rąbka tajemnicy. Opowiedziała nam o tym, co napawa ją szczególną dumą.

Z czego dumna jest Olga Bołądź?

Olga Bołądź to znakomita aktorka, która znana jest z tego, że nie boi się nowych wyzwań. W swoim dorobku ma wiele niezapomnianych kreacji filmowych i telewizyjnych. Jej role cieszą się uznaniem zarówno krytyków, jak i publiczności.

Niedawno udzieliła wywiadu, w którym zdobyła się na zaskakujące wyznanie. Zapytana o to, z czego jest najbardziej dumna, udzieliła niecodziennej odpowiedzi:

Bardzo jestem dumna z moich pomidorków. Z mojego krzaka, który mi tutaj wyrasta

- przyznała Olga Bołądź.

Jak się okazuje, aktorka w czasie pandemii zainteresowała się ogrodnictwem. Prócz pomidorów hoduje także cytryny, truskawki i poziomki.

Nie kryła także zadowolenia z tego, że udało jej się wyleczyć swojego pochodzącego z pseudohodowli psa.

Aktorka zwróciła jednak uwagę na to, że jeśli chodzi o "kwintesencję jej życia" to przede wszystkim jest dumna ze swojego syna, Bruna.

Relacje godne pozazdroszczenia

Prywatnie aktorka bardzo ceni sobie kobiety. Nie ukrywa, że bardzo cieszą ją relacje, które udało jej się stworzyć.

Cieszę się, że otaczają mnie w tym momencie tacy ludzie, jacy mnie otaczają i najbardziej jestem dumna z moich relacji życiowych

Olga Bołądź była niedawno gościem Dzień Dobry TVN. W programie opowiedziała o swoim debiucie reżyserskim. Zobacz wideo:

Zobacz też:

Olga Bołądź o swojej roli w "Motywie": "Bardzo lubię postać, którą stworzyłam"

Na planie 4. sezonu serialu "Usta, usta". Czy aktorzy nadal się przyjaźnią? "Znamy się jak łyse konie"

Magda Steczkowska z nowym teledyskiem i odświeżoną fryzurą. Jak na zmianę zareagowali jej bliscy?

Autor: Agata Polak

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana