dziendobry.tvn.pl
Katarzyna Bosacka, jak mantrę powtarza: "czytajmy etykiety"! Bo to właśnie po etykietach poznamy, czy żywność, którą kupujemy nie jest niebezpieczna dla naszego zdrowia. Ostatnie badania wykazują, że zawarte w wędlinach konserwanty są silnie rakotwórcze. Jak "na oko" rozpoznać te pozbawione chemii? Czy wędliny, które możemy kupić w sklepach ekologicznych są faktycznie ekologiczne?
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
61
4
Wybrane dla Ciebie

Rok 2020 już za nami. Wielu odetchnęło z
(więcej)

Od jakiegoś czasu fani Agnieszki
(więcej)

Media obiegła wspaniała wiadomość. Wieczorem
(więcej)

Marek "Krzykacz" Pawłowski, lubiany uczestnik
(więcej)
Komentarze
0