dziendobry.tvn.pl
Według naukowców na to, co i w jakiej ilości spożywamy w restauracji ma wpływ muzyka, kolory i światło. Dlaczego tak się dzieje? O tym dietetyk Agata Ziemnicka... z córką w brzuszku. Dlaczego nie powinniśmy jeść ryżu z białego talerza i, dlaczego kolor zielony nie sprawdzi się w kuchni? Które kolory pobudzają apetyt? Dlaczego osoby, które chcą się odchudzać powinny jeść tylko z niebieskich talerzy?
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Artykuł sponsorowany
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN
Artykuł sponsorowany
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
69
5
Wybrane dla Ciebie

Rok 2020 już za nami. Wielu odetchnęło z
(więcej)

Od jakiegoś czasu fani Agnieszki
(więcej)

Media obiegła wspaniała wiadomość. Wieczorem
(więcej)

Marek "Krzykacz" Pawłowski, lubiany uczestnik
(więcej)
Komentarze
0