dziendobry.tvn.pl
Przeciwnicy mikrofalówek twierdzą, że mają one negatywny wpływ na odgrzewaną w nich żywność. Czy mają rację? Która z metod przygotowywania żywności pozwala na zachowanie najwięcej wartości odżywczych warzyw? Co to jest punkt dymienia? Zapytaliśmy o to dietetyczkę Barbarę Dąbrowską-Górską, którą gościliśmy w Dzień Dobry TVN.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
51
5
Wybrane dla Ciebie

Rok 2020 już za nami. Wielu odetchnęło z
(więcej)

Od jakiegoś czasu fani Agnieszki
(więcej)

Marek "Krzykacz" Pawłowski, lubiany uczestnik
(więcej)

Do dramatycznego w skutkach pożaru doszło w
(więcej)
Komentarze
0