dziendobry.tvn.pl
Czy rzeczywiście pomidory sygnowane certyfikatem eko-uprawy są zdrowsze, a tym samym lepsze niż te sprzedawane w zwykłych sklepach spożywczych? Czy warto zapłacić czasem nawet trzykrotnie więcej za mięso pochodzące z ekologicznej hodowli? Czy produkty ekologiczne są lepsze, czy może to tylko świetna polityka speców od PR? Rozmawiamy o tym z Piotrem Koluchem z Fundacji Pro-Test.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Artykuł sponsorowany
Autor:
TVN
Artykuł sponsorowany
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
86
8
Wybrane dla Ciebie

Od jakiegoś czasu fani Agnieszki
(więcej)

Media obiegła wspaniała wiadomość. Wieczorem
(więcej)

Marek "Krzykacz" Pawłowski, lubiany uczestnik
(więcej)

Do dramatycznego w skutkach pożaru doszło w
(więcej)
Komentarze
0