dziendobry.tvn.pl
Wydaje nam się, że warzywa z certyfikatem są zdrowsze, dlatego jesteśmy w stanie zapłacić za nie więcej. Do Dzień Dobry TVN zaprosiliśmy autora publikacji na temat biowarzyw Jakuba Łysia i chemiczkę Ewę Tinz, aby zapytać, czy warzywa te są rzeczywiście lepsze i jakie normy muszą spełnić. Czy gospodarstwa eko otrzymują certyfikat dożywotnio czy muszą go co jakiś czas odnawiać?
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
78
6
Wybrane dla Ciebie

Joanna Racewicz w katastrofie smoleńskiej 11
(więcej)

Znamy już wszystkie pary 5. edycji programu
(więcej)

Joanna Jarmołowicz i Jan Królikowski od ponad
(więcej)

Agnieszka Łyczakowska i Wojtek Janik ponad
(więcej)
Komentarze
0