Pyszne gołąbki bez grama mięsa? To świetny pomysł na gołąbki nadziewane tofu. Sprawdź, jak przygotował je kucharz Paweł Sitarz w kuchni Dzień Dobry TVN. Wypróbuj pyszne połączenie nie tylko dla wegan i wegetarian.
Dorota Wellman i Marcin Prokop niespodziewanie zastąpili Andrzeja Polana w kuchni Dzień Dobry TVN. "Andrzej, wracaj!" - krzyczał prowadzący. Co się wydarzyło?
Drób jest bardzo popularny. Średnio zjadamy 30 kg tego mięsa rocznie. Jest on łatwy w przygotowaniu i szeroko dostępny. W kuchni Dzień Dobry TVN Andrzej Polan przygotował pyszne dania z drobiem w roli głównej. Sprawdź autorskie przepisy szefa kuchni na udźce z kurczaka w młodych ziemniakach i chorizo, indyka na wiosnę oraz nogi kurczaka faszerowane jak gołąbki.
Sezon grillowy w pełni. W kuchni Dzień Dobry TVN przepisami na plenerowe przekąski podzieliła się Jagna Niedzielska. Jak zrobić pieczone ziemniaki z ogniska z tahini? Sprawdź przepis.
Pogoda coraz piękniejsza, a to oznacza nic innego, tylko biesiadowanie w plenerze. Podpowiemy, jakie dania idealnie pasują do spotkań na świeżym powietrzu. Jak zrobić sałatkę z ogórków małosolnych w azjatyckim sosie? Sprawdź przepis.
Sezon grillowy rozpoczęty, a więc w kuchni Dzień Dobry TVN pojawia się sporo pysznych, plenerowych inspiracji. Jak zrobić grillowane szparagi z wegańską chałką? Sprawdź przepis Jagny Niedzielskiej.
Majówka za nami, ale sezon grillowy w pełni. W kuchni Dzień Dobry TVN przepisami na plenerowe przekąski podzieliła się Jagna Niedzielska. Jak zrobić wiosenną sałatkę z malinowym dressingiem?
Skorzystaj ze sprawdzonych przepisów Piotra Kucharskiego.
W kuchni na wiosnę warto sięgać po nowalijki. Można z nich przygotować wiele pysznych dań, również w wersji włoskiej. Jak zrobić crostatę z zapiekaną ricottą? Sprawdź przepis Mariety Mareckiej.
Wiosna to czas na nowalijki. W kuchni Dzień Dobry TVN pyszne, włoskie dania z ich wykorzystaniem przygotowała Marieta Marecka. Jak zrobić szybki makaron z nowalijkami? Sprawdź prosty przepis.
W kuchni Dzień Dobry TVN kucharz Andrzej Polan przygotował niezwykłe wariacje na temat sera pleśniowego. Sprawdź nietuzinkowe i pyszne sposoby na jego użycie. W przepisach smażone szparagi, kruche ciasto, pieczone jabłka na wytrawnie, grzanki i nadziewany bakłażan, a to wszystko w towarzystwie sera lazur.
W kuchni Dzień Dobry TVN Cristina Catese przygotowała zielone przysmaki w sam raz na wiosnę. Sprawdzamy na własnej skórze, jaką moc daje szpinak, ulubiona przekąska Popeye'a. Sprawdź, jak przygotować lody szpinakowo-bananowe z przepisu chefa kuchni.
W kuchni Dzień Dobry TVN sprawdzamy, czy szpinak faktycznie daje nadludzką siłę. W tym celu włoska chef kuchni Cristina Catese przygotowuje dania z wykorzystaniem tej rośliny. Sprawdź, jak przygotować pyszne gnocchetti szpinakowe z jej przepisu.
Poke to hawajski termin na rzeczy pokrojone w kostkę. Wymawia się go "poh-kay". Jest to danie z ryżu, do którego dodaje się najczęściej surową rybę i roślinne dodatki. Potrawa nazywana jest również hawajskim poke, sushi poke lub poke bowl. W kuchni Dzień Dobry TVN Cristina Catese zaprezentowała, jak przygotować Poke ze szpinakiem, groszkiem, łososiem i awokado. Sprawdź jej przepis.
Przedstawiamy świetny pomysł na drugie śniadanie zamiast nudnej kanapki. Naleśniki z serem feta i dipem pomidorowym to pyszny posiłek, który można wziąć do pracy lub do szkoły. Sprawdź, jak przygotował je Grzegorz Zawierucha w Dzień Dobry TVN z autorskiego przepisu.
Pomysłowe drugie śniadanie z fantazją? Koniecznie wypróbuj przepis Grzegorza Zawieruchy. W kuchni Dzień Dobry TVN zaprezentował, jak przygotować placuszki z komosy ryżowej z dipem jogurtowym. Warto wypróbować je w domu.
Koniec z nudnymi kanapkami. W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przedstawił ciekawe pomysły na lunch do szkoły i pracy. Sprawdź, jak przygotować słoik rozmaitości, w sam raz na drugie śniadanie.
Nie masz pomysłu na przekąskę do pracy lub do szkoły? W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował idealne dania, które można zabrać ze sobą na drugie śniadanie. Sprawdź, jak przygotować kurczaka zawiniętego w liść sałaty.
W kuchni Dzień Dobry TVN dietetyk kliniczny Hanna Stolińska przedstawiła swój przepis na danie, które odżywi nasz mózg. Sprawdź, jak przygotować placki z siemienia lnianego z pastą jajeczną z awokado.
Smoothie ciasto marchewkowe to autorski przepis Hanny Stolińskiej. Dietetyczka kliniczna pokazała w Dzień Dobry TVN dania służące poprawie pracy mózgu.
W kuchni Dzień Dobry TVN zagościły dania, dzięki którym nasz mózg będzie dobrze funkcjonował. Dietetyk kliniczny Hanna Stolińska przygotowała pyszne przepisy, w tym na czekoladowy koktajl mocy.
W kuchni Dzień Dobry TVN, dietetyk kliniczny Hanna Stolińska, zaprezentowała dania, które odżywią nasz mózg. Sprawdź jej przepis na pysznego łososia.
W kuchni Dzień Dobry TVN Bartłomiej Bogucki pokazał, jak poprawnie zrobić ramen. Kucharz jest specjalistą od tej potrawy kuchni japońskiej i z wręcz chirurgiczną precyzją zaprezentował, jak powinno się ją przygotowywać.
Sezon na grillowanie trwa w Polsce od maja do września. Szukasz pomysłu na coś pysznego? Sprawdź przepis na szparagowe grzanki z jajkiem autorstwa Andrzeja Polana.
Szukasz pomysłu no coś pysznego prosto z grilla? W naszej kuchni swoimi propozycjami podzielił się Andrzej Polan. Sprawdź przepis na grillowane pieczarki z kiełbaską.
Polacy kochają grillować dosłownie wszystko. Zarówno różne mięsa, jak i warzywa, czy nawet owoce. Sprawdź przepis na grillowaną polędwicę wieprzową według pomysłu Andrzeja Polana.
To ciekawe desery na nadchodzącą wiosnę z wykorzystaniem lodów. Sprawdź, jak je przygotować w domu z autorskich przepisów włoskiej kucharki.
W kuchni Dzień Dobry TVN podpowiadamy, jak przygotować desery na przyjęcie komunijne w domu? Jak zrobić pyszny i piękny komunijny tort owocami? Sprawdź przepis Bartka Boratyna.
Jeśli szukasz inspiracji na domowe przyjęcie komunijne, to warto sięgnąć do przepisów Bartka Boratyna, którymi podzielił się w kuchni Dzień Dobry TVN. Jak zrobić komunijny sernik z białą czekoladą i kokosem?