kuchnia Dzień Dobry TVN

    kuchnia Dzień Dobry TVN

    Bartek Boratyn z okazji Dnia Pieczenia przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN pyszne dania. Sprawdź, jak przygotować jego pyszne i miękkie bułeczki drożdżowe z konfiturą różaną i śliwkową. To idealna okazja do zdobycia nowych umiejętności w kuchni. Wypróbuj jego przepis.

    W kuchni Dzień Dobry TVN obchodzimy Dzień Pieczenia. Z tej okazji cukiernik Bartek Boratyn przygotował przepisy na przepyszne wypieki. Sprawdź, jak przygotować idealne drożdżówki z rabarbarem i ciesz się smakiem sezonowego owocu.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski przygotował pyszną, wolno pieczoną karkówkę. Można ją wykorzystać do tradycyjnego obiadu lub do kolejnych dań, np. kanapki lub burrito. Sprawdź, jak ją przyrządzić i cieszyć się pysznym, aromatycznym mięsem.

    Kuchnia zero waste. W programie Dzień Dobry TVN skupiliśmy się na żywności i wszelkich sposobach, aby marnować jej jak najmniej. Jak zrobić warzywną kiszonkę? Sprawdź przepis Sylwii Majcher.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował cielęcinę ze szparagami w towarzystwie fenkuła i czosnku niedźwiedziego. To pyszne danie, które przyniesie powiew wiosny do Twojej kuchni. Sprawdź, jak je przygotować.

    Drób jest bardzo popularny. Średnio zjadamy 30 kg tego mięsa rocznie. Jest on łatwy w przygotowaniu i szeroko dostępny. W kuchni Dzień Dobry TVN Andrzej Polan przygotował pyszne dania z drobiem w roli głównej. Sprawdź autorskie przepisy szefa kuchni na udźce z kurczaka w młodych ziemniakach i chorizo, indyka na wiosnę oraz nogi kurczaka faszerowane jak gołąbki.