Jak zrobić eskalopki z sosem z pieczarek, ogórka kiszonego i papryki, makaronowe babeczki z sosem z wołowiny i pomidorów oraz beszamelem i serem, a także roladę z indyka, z twarogiem i smażoną marchewką?
Jak zrobić soczysty schab, z majonezem z buraka i puree chrzanowym ze szczypiorkiem, filety z kurczaka w dresingu z ogórków kiszonych, z sałatą lodową i pieczonym jabłkiem, a także smażone ciasto francuskie z jabłkiem w cynamonie i goździkach?
Jak zrobić jesienną zapiekankę pasterską, chrupiącego łososia z sałatką z czarnej soczewicy, filet z piersi indyka z grzybowym kaszotto, a także ligawę z pieczonymi warzywami w sosie musztardowym?
Jak zrobić gofry wytrawne z szynką parmeńską, kremowym twarożkiem i pesto rosso ze świeżą bazylią, pantescę z pieczonych ziemniaków, z pesto genovese i prażonymi orzechami włoskimi, jesienne smoothie z jabłkiem, selerem naciowym i imbirem, a także grillowaną pierś kurczaka sous vide z ziołami oraz warzywa julienne po azjatycku?
Sprawdź, jak zrobić kanapeczkę ze śledziem i burakiem, mini ptysie z kremem z białą czekoladą i gruszką, mini bezy z rokitinikiem, mozzarellę w cieście filo z sosem oraz przekąski selerowe z pastami orzechowymi.
Jak zrobić klops z papryką i serem, podany z gulaszem ziemniaczano-gorczycowym, bułeczki z serami do kwadratu, a także tortillę z ziemniakami, kiełbasą, serem i sałatką?
Jak zrobić placuszki bananowe, parówkowe serca z jajkiem sadzonym, krewetki w czosnku, maśle, pietruszce i pomidorkach, smażonego camemberta, brownie z chilli oraz grzanki z camembertem, morelami i wędliną?
Jak zrobić tartę z dynią, karmelizowaną czerwoną cebulą, szałwią, bekonem i cheddarem, jesienny gulasz wieprzowy z jarmużem, dynią i grzybami podany z plackami z cukinii z kwaśną śmietaną, a także sernik z jabłkowo-ciasteczkowym spodem, polany słonym karmelem?
Jak zrobić Chorizo a la Riojana, Chipirones a la Plancha, Tortillę de Patatas, Pimientos de Padrón, Patatas Bravas, Boquerones en Vinagre oraz Gambas al Ajillo?
Jak zrobić ciasto francuskie z kremem z pieczonej dyni, morelą, parmezanem, sezamem i popcornem, pieczony placek ziemniaczany z kremem z trzech serów i suszonych pomidorów, pieczone pomidorki z burattą, ziołami i kremem balsamicznym na bagietce, a także ptysie ze słodkim kremem mascarpone, z wanilią, cytryną, borówkami i cukrem pudrem?
Jak zrobić roladki cukiniowo-szpinakowe z szynką, tortillę de patatas z kiełbaskami z jalapeno, zupę dyniowo-soczewicową z kiełbaskami bez osłonki, a także placek po zbójnicku z kiełbasą?