kuchnia hiszpańska

    kuchnia hiszpańska

    Nad naszą kuchnią zaświeciło dziś słońce za sprawą Adriany Marczewskiej, która z podróży do Barcelony przywiozła nie tylko słońce, ale także przepisy na hiszpańskie przysmaki. Skorzystajcie z przepisów i zobaczcie, jak przygotować: Pan Con Tomate, Pimientos de Padron oraz Gazpacho. Smacznego!

    Agata Dybowska mieszkała w kilkunastu różnych miejscach na Ziemi, ale zakochała się w Barcelonie. W kuchni Dzień Dobry TVN próbowała nas zarazić miłością do Hiszpanii. I chyba jej się to udało... Skorzystajcie z jej przepisów na: pieczone kulki mięsne z ricottą i ziołami, krewetki w czosnku z chorizo i ciecierzycą oraz babki migdałowe z figami, daktylami i brandy.

    w kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy dziś Jose Perez i Gonzalo de Salas Smith. Panowie przygotowali hiszpańskie tapas. Na naszym stole pojawiły się takie przekąski jak: gazpacho, kalmary w sosie własnym, tuńczyk z sałatką z cytrusów, carpaccio z przegrzebków czy ośmiornica. Smacznego!