Jak zrobić pide z kiełbasą z szynki i jajem sadzonym, placek z cukinią, jajami i kiełbasą białą bez osłonki, a także pieczone mini kiełbaski z filetem, fenkułem, bakłażanem, ziemniakami i tymiankiem?
Jak zrobić drożdżowe paluchy z kiełbasą białą, placek a’la foccacia z pieczarkami w śmietanie, szynką na maśle i boczkiem, a także szaszłyki z mini kiełbasek ze śliwką, boczkiem i zieloną papryką?
Jak zrobić zapiekane klopsiki w korzennym sosie pomidorowym, cienkie plastry schabu w sosie z suszonych śliwek oraz polędwiczki wieprzowe długo pieczone, podane z polskim cumberlandem?
Jak zrobić quesadillę z omletem francuskim i szynką, bułeczki bao z kiełbasą, domowy kebab ze świeżymi warzywami i krakowską suchą oraz buschettę z szynką?
Nie tylko ketchup i musztarda dobrze współgrają ze smakołykami z rusztu. Wystarczy kilka składników, by ekspresowo stworzyć pyszne i aromatyczne sosy z dodatkiem świeżych ziół, wyrazistego czosnku i kremowego majonezu.
Wypróbuj przepisy na faszerowane i smażone jajka z szynką oraz boczkiem, wielkanocny placek włoski, pieczeń z białą kiełbasą oraz sałatkę z kiełbasą i ziemniakami.