Sprawdź, jak przyrządzić szybki rosół, wiosenne risotto, brokuły po hiszpańsku i ciasto ze skórek bananów.
Sprawdź, jak przygotować wegańskie naleśniki, zupę cebulową oraz babkę cytrynowo-tymiankową.
Sprawdź przepisy na tiramisu, espresso brownie i ciasto kawowe.
Sprawdź, jak przygotować ciasto na ptysie, krem Patissiere i słony karmel.
Sprawdź na stronie Dzień Dobry TVN.
Którą wybierzesz na swoją imprezę?
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
W kuchni Dzień Dobry TVN bardzo lubimy proste rozwiązania. Właśnie one są motywem przewodnim ciast w wykonaniu Bartka Boratyna, do przygotowania których potrzebujemy zaledwie kilku produktów. Jak zrobić sernik czekoladowy z 3 składników, brownie z 3, czekoladowy fudge z 3 i 5-składnikowy hit Tik Toka. Sprawdź przepisy.
Zobacz, jak zrobić tartę z kremem, tartę z Saint-Tropez i wakacyjną tartę z owocami.
Gdy pogoda sprzyja biesiadowaniu na świeżym powietrzu, nie ma nic lepszego niż piknik pod gołym niebem. W kuchni Dzień Dobry TVN Bartek Boratyn pokazał, co słodkiego można przygotować na wyprawę w plener. Jak zrobić drożdżówkę bez drożdży, smoothie truskawkowe z mango, wegańskie smoothie ze szpinakiem, bananem i marakują, waniliowe muffinki z malinami i drożdżówki z truskawkami? Sprawdź przepisy.
Ważne są proporcje.
Beza francuska to idealna propozycja na walentynkowy deser. Jak zrobić ją krok po kroku i czym zabarwić? O tym w Dzień Dobry TVN opowiedział cukiernik Bartek Boratyn.
Bartek Boratyn w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował różne karnawałowe słodkości. Sprawdź jego przepisy.
Makaroniki to niewielkie ciasteczka, które znakomicie sprawdzą się na sylwestrową zabawę. W Dzień Dobry TVN cukiernik Bartek Boratyn pokazał, jak je przygotować na bezie francuskiej. Co jest ich sekretem?
Dorym pomysłem będzie upieczenie również kruchych ciastek z okienkiem, które będą nadziane słodką konfiturą i podane z cukrem pudrem lub lukrem.
Poznaj przepisy cukiernika Bartka Boratyna.
Szukasz deserowych inspiracji? W kuchni Dzień Dobry TVN tym razem stawiamy na słodkości bez zwykłego cukru. Bartek Boratyn przygotował m.in. szarlotkę migdałową bez cukru. Sprawdź przepis.
Szukasz pomysłu na deser, ale unikasz zwykłego cukru? W kuchni Dzień Dobry TVN nie brakuje bezcukrowych propozycji na słodkości. Sprawdź przepis Bartka Boratyna na ptysie z kremem z ciemnej czekolady i daktylowym karmelem.
Masz ochotę na coś słodkiego, ale ograniczasz cukier? W kuchni Dzień Dobry TVN to nie stanowi problemu. Sprawdź przepis Bartka Boratyna na chlebek bananowy bez cukru.
Jesień za pasem, a to czas, kiedy mamy ochotę na gorącą herbatę, gruby koc i często… coś słodkiego. Ale czy to słodkie musi zawierać cukier? W kuchni Dzień Dobry TVN Bartek Boratyn udowodnił, że nie. Sprawdź jego przepis na drożdżówki z kremem orzechowo-czekoladowym bez cukru.
Masz ochotę na sezonowe owoce, ale w formie pysznego deseru? Sprawdź przepis na kruche tarty czekoladowe z kremem waniliowym i winogronami z przepisu Bartka Boratyna. W kuchni Dzień Dobry TVN królują sezonowe owoce, a sierpień to czas zbiorów polskich winogron.
Winogronowa kuchnia w Dzień Dobry TVN, a razem z nią Bartek Boratyn, cukiernik, zaprezentował pyszne słodkości z wykorzystaniem tych sezonowych owoców. Sprawdź, jak przygotować sernik bez cukru z ricotty z karmelizowanymi winogronami. Zakochasz się w tym smaku.
Połowa sierpnia to okres zbiorów winogron w Polsce. Z tej okazji Bartek Boratyn w kuchni Dzień Dobry TVN zaprezentował, jak można wykorzystać te sezonowe, świeże owoce do pysznych wypieków. Sprawdź jego ciasto z pieczonymi winogronami i syropem. Palce lizać!
W kuchni Dzień Dobry TVN zagościły winogrona. Owoce te zbierane są od połowy sierpnia do połowy października. Z tej okazji Bartek Boratyn przygotował przepyszne dania z wykorzystaniem winogron. Sprawdź, jak zrobić Tora Belina, czyli włoskie ciasto z winogronami.
Pyszny deser dla osób, które nie mogą jeść glutenu? W kuchni Dzień Dobry TVN z okazji Dnia Pieczenia cukiernik Bartek Boratyn przygotował pyszny bezglutenowy torcik migdałowy z konfiturą z gorzkich pomarańczy. Sprawdź, jak przygotować ten deser w domu.
Bartek Boratyn w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował różnego rodzaju pyszności z okazji Dnia Pieczenia. Wybierz swoje ulubione owoce i przygotuj banalnie proste, ale pyszne ciasto ucierane z owocami pod kruszonką. Sprawdź przepis na ten deser.
Bartek Boratyn z okazji Dnia Pieczenia przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN pyszne dania. Sprawdź, jak przygotować jego pyszne i miękkie bułeczki drożdżowe z konfiturą różaną i śliwkową. To idealna okazja do zdobycia nowych umiejętności w kuchni. Wypróbuj jego przepis.