Bartek Boratyn

    Bartek Boratyn

    Pyszny deser dla osób, które nie mogą jeść glutenu? W kuchni Dzień Dobry TVN z okazji Dnia Pieczenia cukiernik Bartek Boratyn przygotował pyszny bezglutenowy torcik migdałowy z konfiturą z gorzkich pomarańczy. Sprawdź, jak przygotować ten deser w domu.

    Bartek Boratyn w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował różnego rodzaju pyszności z okazji Dnia Pieczenia. Wybierz swoje ulubione owoce i przygotuj banalnie proste, ale pyszne ciasto ucierane z owocami pod kruszonką. Sprawdź przepis na ten deser.

    Bartek Boratyn z okazji Dnia Pieczenia przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN pyszne dania. Sprawdź, jak przygotować jego pyszne i miękkie bułeczki drożdżowe z konfiturą różaną i śliwkową. To idealna okazja do zdobycia nowych umiejętności w kuchni. Wypróbuj jego przepis.

    W kuchni Dzień Dobry TVN obchodzimy Dzień Pieczenia. Z tej okazji cukiernik Bartek Boratyn przygotował przepisy na przepyszne wypieki. Sprawdź, jak przygotować idealne drożdżówki z rabarbarem i ciesz się smakiem sezonowego owocu.

    Jeśli szukasz inspiracji na domowe przyjęcie komunijne, to warto sięgnąć do przepisów Bartka Boratyna, którymi podzielił się w kuchni Dzień Dobry TVN. Jak zrobić komunijny sernik z białą czekoladą i kokosem?

    Wypieki na komunię to także kruche mini tarty z owocami, które znakomicie urozmaicą menu tej wyjątkowej uroczystości. W kuchni Dzień Dobry TVN najlepszymi przepisami podzielił się Bartek Boratyn.

    24 marca obchodzony jest Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych, ustanowiony decyzją Parlamentu Europejskiego w 2012 r. Z tej okazji w kuchni DDTVN lodowe desery przygotował cukiernik Bartek Boratyn. Jak zrobić lody waniliowe, naleśniki, sos czekoladowy i słony karmel? Sprawdź przepisy. 

    Co roku 24 marca jest obchodzony Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych, ustanowiony decyzją Parlamentu Europejskiego w 2012 r. Z tej okazji w kuchni DDTVN lodowe desery przygotował cukiernik Bartek Boratyn. Jak zrobić wegański sorbet mango? Sprawdź przepis.

    Ciasto parzone powstaje podczas sparzenia mąki pszennej mieszanką tłuszczu i wody. Nie jest łatwe, wymaga wprawy, ale na pewno warto podejmować próbę. W naszej kuchni cukiernik Bartek Boratyn pokazuje krok po kroku, jak je zrobić. Poznaj przepisy na ptysie z kremem waniliowym i słonym karmelem, eklerki z owocami leśnymi i kremem waniliowym oraz karpatkę.

    Nic tak nie umili walentynek, jak pyszne słodkości. Swoje popisowe desery przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN Bartek Boratyn. Na naszym stole pojawiły się eklerki, beza i torcik.

    Anita Włodarczyk jest trzykrotną mistrzynią olimpijską, ale nie tylko na zawodach odnosi sukcesy. Potrafi wyczarować obłędne dania. Sportsmenka ma waleczną naturę i nie poddaje się w razie niepowodzeń, zatem jej przepisy są dopracowane do perfekcji. Swoje popisowe desery przygotuje pod czujnym okiem Bartka Boratyna, eksperta od słodkości. Zobacz jak przygotować idealne tiramisu, sernik na zimno i brownie.

    Kiedy na zewnątrz robi się coraz cieplej, każdy szuka sposobów na schłodzenie. Jak w domowym zaciszu zrobić smaczne lody, które mogą mieć zbawienny wpływ na nasze funkcjonowanie w ciepłe dni? Swoje przepisy zdradził w Dzień Dobry TVN Bartek Boratyn.

    Ciasto drożdżowe to jeden z najpopularniejszych, a przy tym prostych w przygotowaniu wypieków. W kuchni Dzień Dobry TVN swoje przepisy zaprezentował Bartek Boratyn. Dzięki niemu mogliśmy spróbować: drożdżówki z serem, a'la drożdżówkę z owocami i kruszonką, a także babkę drożdżową z rodzynkami i skórką pomarańczową.

    Skorzystaj z przepisów cukiernika z pasją na kremówki z malinami, mini torciki bezowe i eklerki z kremem czekoladowym. W naszej kuchni same słodkie przyjemności, które są łatwe do zrobienia, choć ich nazwy na to nie wskazuję. Zaskocz domowników i przygotuj desery jak z cukierni.

    Przygotowujesz rodzinne przyjęcie i potrzebujesz przepisu na tort na biszkopcie? Jesteś w idealnym miejscu. Bartek Boratyn zdradza swoje przepisy na tort czekoladowy, z białą czekoladą i owocami leśnymi oraz na bananowy ze słonym karmelem.

    W kuchnia Dzień Dobry TVN zaczęła się już wiosna. Z tej okazji Bartek Boratyn i jego wiosenne desery: truskawkowo-pistacjowa tarta francuska, bunt cytrynowo-tymiankowy, miętowo-czekoladowe doniczki, limonkowe cupcakes z kremem maślanym. Zobaczcie, jak Dorota Wellman i Marcin Prokop poradzili sobie z dekorowaniem babeczek.

    W kuchni Dzień dobry TVN Bartek Boratyn przygotowywał torty komunijne. Jakie panują obecnie trendy? Jakie smaki są najpopularniejsze? Jak zrobić dobry biszkopt?

    W kuchni Dzień Dobry TVN gotuje urzęduje Bartek Boratyn. Bloger i cukiernik z okazji tłustego czwartku przygotował dla nas tradycyjne pączki i faworki. Co lubicie bardziej? Pączki czy faworki? I czy robicie je własnoręcznie? :)

    Owoce egzotyczne można jeść na wiele sposobów. W kuchni Dzień Dobry TVN gotował dziś Bartek Boratyn, który przygotował z owoców pyszne desery. Na sam ich widok, aż ślinka cieknie!

    W Dzień Dobry TVN mistrz cukiernictwa Buddy Valastro, którego wypieki są spektakularne. Jego torty zachwycają nie tylko smakiem i kolorem, ale również wielkością i kształtem. Czy bardziej liczy się dla niego smak tortu, czy wygląd? Które z gwiazd zamawiały u niego wypieki? W jakim celu Buddy przyjechał do Polski? Co dostał od swojego fana Bartka Boratyna? Czy prezent mu smakował?

    Nic tak nie poprawia nastroju, jak coś pysznego i słodkiego. w kuchni Dzień Dobry TVN cukiernik i pasjonat kuchni Bartek Boratyn przygotował słodkości idealne na jesienną chandrę. Na stole pojawiły się: kruche ciasto ze śliwkami i czekoladą pod bezą, tort i mus gruszkowy z winiakiem. Na sam ich widok na twarzy pojawia się uśmiech.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Bartek Boratyn. Bloger i cukiernik przygotował dla nas potrawy bazujące na awokado. Czy wiedzieliście, że awokado można przygotować na wiele sposobów, również na słodko? Co powiecie na praliny z awokado i pistacjami?