Julia Kamińska i jej bezglutenowa pizza. "To przepis eksperymentalny"

Julia Kamińska w kuchni
Pokochaj tofu
Źródło: Dzień Dobry TVN
Julia Kamińska zadebiutowała jako współprowadząca Dzień Dobry TVN. Nie tylko zapowiedziała, o jakich ciekawych tematach będzie rozmawiała, ale także przejęła naszą kuchnię. Spod rąk aktorki powstała świetnie przyrządzona bezglutenowa pizza.

Julia Kamińska w kuchni Dzień Dobry TVN

W ramach cyklu "Gwiazdy na jesień" do współtworzenia porannego programu zaprosiliśmy Julię Kamińską. Do tej pory w tej roli sprawdzali się Adam Małysz, Piotr Adamczyk, Małgorzata Ostrowska, Anita Włodarczyk, Krzysztof Zalewski, Szymon Majewski i Michel Moran.

Od poniedziałku 21 października do grona współprowadzących dołączyła aktorka Julia Kamińska. W dniu debiutu przejęła nie tylko studio, ale także kuchnię Dzień Dobry TVN, gdzie zaserwowała bezglutenową pizzę.

- Gluten mi szkodzi, nie jest to taka alergia jak w przypadku orzechów brazylijskich. Lekarz zalecił mi, żebym odstawiła gluten. Nie jest to łatwe - przyznała gwiazda.

Julia Kamińska przygotowała pizzę bezglutenową

Julia Kamińska zaserwowała widzom Dzień Dobry TVN pizzę bezglutenową. Potrzebne będą mąka kukurydziana, mąka ryżowa i skrobia ziemniaczana .

- Ta pizza różni się trochę od klasycznej w konsystencji, sztuka w tym, żeby udało się zrobić tak, aby różniła się jak najmniej - podkreśliła aktorka.

- Chciałam powiedzieć wszystkim, którzy będą z tego przepisu korzystać, to przepis eksperymentalny - zaznaczyła.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

podziel się:

Pozostałe wiadomości