Z Polski prosto do Francji. Piotr Korzeń łączy rodzimą kuchnię ze śródziemnomorskimi smakami

"Matka" to polska restauracja położona w centrum Paryża. Na jej czele stoi utalentowany szef kuchni Piotr Korzeń, który pasję do gotowania odkrył już w wieku 16 lat. Po przeprowadzce do Francji szkolił się u jednego z najlepszych restauratorów, by następnie samemu otworzyć bistro. O tym, co znajdziemy w menu jego lokalu, kucharz opowiedział w Dzień Dobry TVN.

Nie oglądałeś Dzień Dobry TVN na antenie? Wszystkie odcinki oraz Dzień Dobry TVN Extra znajdziesz też na Player.pl.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Zbyt wiotka skóra twarzy nie jest już problemem
Materiał promocyjny

Zbyt wiotka skóra twarzy nie jest już problemem