Składniki:
- Gruszka - 260 g (2 x Sztuka)
- Imbir - 5 g (1 x Plaster)
- Ogórek zielony (długi) - 90 g (0.5 x Sztuka)
- Siemię lniane (świeżo mielone) - 10 g (2 x Łyżeczka)
- Sok z cytryny- 5 g (1 x łyżeczka)
- Nać rzodkiewki świeża- ½ pęczka
Koktajl ogórkowo-gruszkowy - sposób przygotowania
Gruszkę, sok z cytryny, imbir, ogórek, nać i siemię lniane miksujemy z ewentualnym dodatkiem wody.
Zobacz także:
- Batony czekoladowe z cieciorką - przepisy dietetyk Hanny Stolińskiej na opóźnianie efektów starzenia
- Placuszki z marchewki i korzenia pietruszki z łososiem, serkiem labneh i jajkiem w koszulce - przepis na śniadanie Lorentyny Mikulskiej
- Ciasto odwrócone z ananasem i karmelem według przepisu Matteo Brunettiego
Autor: Luiza Bebłot
Źródło: Hanna Stolińska
Źródło zdjęcia głównego: Krzysztof Kowalczyk/Dzień Dobry TVN
Materiał promocyjny
podziel się: