Materiał promocyjny

Koktajl ogórkowo-gruszkowy - przepisy dietetyk Hanny Stolińskiej na opóźnianie efektów starzenia

Hanna Stolińska
Hanna Stolińska w Dzień Dobry TVN
Źródło: Krzysztof Kowalczyk/Dzień Dobry TVN
Jedzenie pomaga opóźnić efekty starzenia - przekonuje dietetyk kliniczna Hanna Stolińska. W naszej kuchni specjalistka proponuje koktajl ogórkowo-gruszkowy, zupę curry z jarmużem, placki z krewetkami i zielonym groszkiem oraz batony czekoladowe z cieciorką. Poznaj przepisy na zdrowe dania.
Koktajl ogórkowo-gruszkowy - przepis

Składniki:

  • Gruszka - 260 g (2 x Sztuka) 
    • Imbir - 5 g (1 x Plaster) 
      • Ogórek zielony (długi) - 90 g (0.5 x Sztuka)
        • Siemię lniane (świeżo mielone) - 10 g (2 x Łyżeczka)
          • Sok z cytryny- 5 g (1 x łyżeczka)
            • Nać rzodkiewki świeża- ½ pęczka 

              Koktajl ogórkowo-gruszkowy - sposób przygotowania

              Gruszkę, sok z cytryny, imbir, ogórek, nać i siemię lniane miksujemy z ewentualnym dodatkiem wody.

              Zobacz także:

              Autor: Luiza Bebłot

              Źródło: Hanna Stolińska

              Źródło zdjęcia głównego: Krzysztof Kowalczyk/Dzień Dobry TVN

              Materiał promocyjny
              podziel się:

              Pozostałe wiadomości

              Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
              Materiał promocyjny

              Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana