"W marcu jak w garncu" - jak dołączyć?
Już 1 marca startuje nowa akacja kulinarna "W marcu jak w garncu". Ten miesiąc to wyjątkowy czas w Dzień Dobry TVN, ponieważ upłynie on pod znakiem gotowania. Nasi prowadzący i kucharze pod czujnym okiem widzów z wyciągną przepisy babć, poznają kuchnie regionalne i smaki świata.
Chcemy poznać ulubione smaki i sprawdzone przepisy naszych widzów, każdy może wrzucić coś od siebie. Do naszej akcji dołączysz na dwa sposoby. Pokaż nam, jak gotujesz. Wystarczy, że udostępnisz krótki film lub zdjęcie kulinarnego dzieła i oznaczysz go hasztagiem #pogodnitvn.
Swój przepis możesz także wysłać na ddtvn@tvn.pl. Napisz, dlaczego wybrałeś właśnie tę potrawę i dodaj kilka słów o sobie.
Akcja kulinarna Dzień Dobry TVN
W środowym programie Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski gotował z naszą widzką Michaliną Podolską, która przygotowała naleśniki zapiekane z serem według przepisu jej babci. Już w niedzielę w kuchni Dzień Dobry TVN pojawi się m.in. Ewa Drzyzga, która zaprezentuje nam receptury ze swojego rodzinnego domu oraz spróbuje odtworzyć przepis jednego z widzów.
Zobacz także:
- Biszkopt szpinakowy do tortu - przepis krok po kroku
- Brownie z fasoli i awokado - prosty przepis
- Cakepopsy buraczkowe - przepis krok po kroku
Autor: Aleksandra Matczuk
Źródło zdjęcia głównego: Dzień Dobry TVN