Wykwintna kolacja z resztek

"Kuchnia+" obchodziła swoje urodziny w nietypowy sposób. Zgromadzonym, na zorganizowanej z tej okazji kolacji, gwiazdom podała dania wykonane z resztek. Nietuzinkowy pomysł miał zwrócić uwagę na poważny problem: marnotrawstwo jedzenia. W Dzień Dobry TVN pojawił się główny kucharz całego zamieszania Aleksander Baron, były Mister Polski Rafał Maślak oraz uczestniczka "Azja Express" Maria Konarowska. Jak wycieczka do Azji zmieniła jej spojrzenie na jedzenie?

Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN

Źródło: Dzień Dobry TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Śniadania, które opowiadają historie 
Materiał promocyjny

Śniadania, które opowiadają historie 

Kolacja – wspólny stół, wspólne chwile
Materiał promocyjny

Kolacja – wspólny stół, wspólne chwile