omlet

    omlet

    Zastanawiasz się, co przygotować na śniadanie? Skorzystaj z pomysłów Martyny Chomackiej i przygotuj zdrową granolę, omlet jak suflet, Bahn Mi lub szakszukę. Ekspertka zapewnia, że wszystkie propozycje są niezwykle pyszne i zdradza kilka trików, o których niewiele osób wie.

    W kuchni Dzień Dobry TVN nasz duet łańcuchowy przygotował potrawy bazujące na mięsie. co powiecie na soczyste burgery z bobem, królika duszonego w warzywach czy sałatkę z kaszą pęczak, indykiem i sosem tajskim?

    Prosta potrawa, a można ją przygotować na kilka sposób. Piotr Kucharski pokazał w kuchni Dzień Dobry TVN, jak przygotować omlet francuski, biszkoptowy i w stylu japońskim. Lubicie omlety?

    Często brakuje nam pomysłu na śniadanie i przygotowanie śniadania kończy się na zrobieniu nudnych kanapek. W kuchni Dzień Dobry TVN Beata Śniechowska zdradziła przepisy, dzięki którym śniadanie stanie się ulubionym posiłkiem dnia całej rodziny. Zobaczcie jej przepisy na: omlet cesarski, jajecznicę z duszonymi rzodkiewkami, sałatkę chlebową z tuńczykiem, budyń bananowo-jaglany i owsiankę. Smacznego!

    W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski przesadził z pieprzem. Jak to zrobić, aby było smacznie? Zobaczcie, jak przygotować stir-fry z młodej kapusty i wołowiny, omlet ze szpinakiem płatkami owsianymi oraz krem z pora z wędzonym pstrągiem. Uwaga, jest ostro!

    Dziś w kuchni Dzień Dobry Wakacje niepodzielnie rządziła zwyciężczyni 2. edycji "MasterChefa" Beata Śniechowska. Przygotowała: Omlet z młodymi ziemniakami, kwiatami cukinii i kabanosami, Letnią sałatkę w stylu „surf & turf”, Quiche z zielonymi warzywami, bryndzą i kabanosami i Musztardowe bułeczki. Pycha!

    Przez media okrzyknięta posiadaczką najdłuższych nóg w Polsce. Najważniejsze są dla niej jej córeczki, bliźniaczki, które uwielbiają występować w telewizji i rosną na prawdziwe gwiazdy. W kuchni Dzień Dobry TVN Aleksandra Woźniak razem z Anią i Julią przygotowały... kanapki!

    Z czym kojarzy się Wam niemiecka kuchnia? Okazuje się, że nasi zachodni sąsiedzi nie jedzą tylko kiełbasy ;) Przekonała nas o tym Basia Ritz, która, wraz z mężem, przygotowała dziś w naszej kuchni kilka pysznych, niemieckich dań.

    Na miękko, na twardo, w koszulkach, faszerowane lub w sosie... Można je przygotować na wiele sposobów. Stosowane jest w kuchniach na całym świecie. W polskiej kuchni szczególnie popularne podczas Świąt Wielkanocnych. JAJO wystąpiło w roli głównej w kuchni Dzień Dobry TVN. Przepisy przygotował kucharz Grzegorz Łapanowski.

    W dzisiejszej kuchni, razem z Anną Starmach, serwujemy potrawy, które rozgrzewają ciało, umysł i serce. Przekonajcie się sami, jak smakuje gulasz z czerwonym winem, zupa krem z porów i ziemniaków, sycący omlet i rozpływający się w ustach sernik czekoladowy z wiśniami.