Miłosna historia, którą pokochała młoda publiczność. To idealna propozycja na walentynkowy wieczór

Kontrola sezon 3 (Adrianna Chlebicka)
Od 10 lutego trzeci sezon serialu "Kontrola" dostępny jest na Player.pl. W rolach głównych zobaczymy Adriannę Chlebicką i Ewelinę Pankowską. Co wydarzy się w kolejnej serii przygód bohaterek?

Kontrola, 3. sezon - o czym jest

"Kontrola" jest uniwersalną i poruszającą historią, która budzi wiele emocji wśród młodej publiczności. Produkcja początkowo powstała jako etiuda szkolna. Serial okazał się międzynarodowym hitem. Sukces osiągnął m.in. w Brazylii, Indii, USA i w Chinach. Od zeszłego roku możemy oglądać go w serwisie Player.pl.

W trzecim sezonie Kontroli ponownie zobaczymy Adrianę Chlebicką i Ewelinę Pankowską. Nie zabraknie również gościnnych ról. Na ekranie pojawią się znane twarze m.in. Cezary Żak, Katarzyna Gniewkowska czy Irena Melcer.

Kontrola, 3. sezon - co się wydarzy?

W trzeciej serii Majka wraca do Polski po kilku miesiącach spędzonych za granicą. Natalia przez cały ten czas skupiała się na realizacji swoich marzeń. Dzięki rozłące emocje już opadły i dziewczyny nie mogą doczekać się spotkania - jedyne czego potrzebują to siebie nawzajem. Jednak ich życie szybko wywraca się do góry nogami. Czy uczucie, które je połączyło, jest na tyle silne, by przejść przez trudniejszy czas razem?

W trzecim sezonie czeka na nas sześć odcinków, a pierwsze dwa już teraz możecie obejrzeć na Player.pl. Nowe, będą udostępnione w każdy czwartek.

Walentynki w różnych językach

Jeżeli nie masz pomysłu na walentynkowy wieczór, to koniecznie sprawdź najnowszy sezon serialu "Kontrola". Przy okazji święta zakochanych zobacz również spot, w którym aktorki mają nam do przekazania kilka ciepłych słów mogących posłużyć jako inspiracja do wyrażania swoich uczuć. Nagrano je w kilku językach.

Zobacz także:

Autor: Aleksandra Matczuk

Źródło: TVN informacja prasowa

Źródło zdjęcia głównego: TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana