Bryska zapowiedziała pogodę i dała koncert na stoku. Kibicowała jej Dorota Gardias

Bryska
Bryska zapowiedziała pogodę i dała koncert na stoku
W sobotę, 17 lutego Projekt Zima zawędrował do ośrodka narciarskiego Nowa Osada w Wiśle (woj. śląskie). Jedną z atrakcji, jaką przygotowaliśmy dla mieszkańców i turystów, był koncert wokalistki Bryska. - Zapraszam wszystkich - zachęcała przed występem artystka w rozmowie z Dorotą Gardias.

Bryska wyrusza w trasę koncertową

Bryska, właściwie Gabriela Nowak-Skyrpan, pierwsze autorskie utwory wydawała jako Gabees oraz Bryella. Natomiast w 2021 roku - pod nowym pseudonimem, którego używa do dzisiaj - ukazał się jej singel "Naiwna". Artystka zaliczyła jeden z najgłośniejszych debiutów i szturmem podbiła polskie sceny. Na swoim koncie ma dwa albumy ("Moja ciemność" i "Biorę wdech (hikikomori)", ponad 130 koncertów, a zaraz wybiera się w nową trasę HANAMI Tour. 

- Wyruszam 10 marca. Zaczynamy od Poznania. Mamy zaplanowane mnóstwo fajnych rzeczy, gości, wizualizacje. A co dalej? Zobaczymy. Moim największym marzeniem jest wystąpić kiedyś z Billie Eilish - mówiła wokalistka w rozmowie z Dorotą Gardias.

Bryska zagrała koncert na stoku w Wiśle

W ramach trasy Bryska odwiedzi 8 miast, a przedsmak jej koncertów mogli usłyszeć mieszkańcy i turyści w Wiśle. Gwiazda w sobotę, 17 lutego wystąpiła bowiem w ośrodku narciarskim Nowa Osada, gdzie zagrała zarówno swoje największe przeboje, jak i nowy utwór "Obca".

Na tym nie koniec niespodzianek, bo specjalnie dla widzów Dzień Dobry TVN artystka zapowiedziała pogodę. Zobacz materiał wideo.

Nie oglądałeś Dzień Dobry TVN na antenie? Wszystkie odcinki oraz Dzień Dobry TVN Extra znajdziesz też na Player.pl. 

Skocz do sklepu TVN!
Skocz do sklepu TVN!

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana