Agnieszka Hyży urodziła!

Agnieszka Hyży
Agnieszka Hyży
Źródło: Miasto kobiet/x-news
Agnieszka Hyży poinformowała w sobotę 13 listopada, że została mamą. Szczęśliwa wiadomość została przekazana za pośrednictwem mediów społecznościowych. "Choć minęło już sporo czasu od kiedy jesteśmy RAZEM, wciąż trudno nam w to uwierzyć"

Agnieszka Hyży została mamą

Dziennikarka długo ukrywała swoją ciążę przed światem. Po ogłoszeniu radosnej nowiny chętnie angażowała się w sprawy ważne dla kobiet. Opowiedziała o swoich problemach związanych z zajściem w ciążę. W sobotę, 13 listopada potwierdziła, że jej ciąża szczęśliwie dobiegła końca. Agnieszka Hyży opublikowała także zdjęcia zwieńczające powitanie nowego członka rodziny.

Miasto Kobiet. Agnieszka Hyży o wsparciu po poronieniu
Bardzo długa podróż za nami … Nasz świat się zatrzymał, a zegar stanął w miejscu. Choć minęło już sporo czasu od kiedy jesteśmy RAZEM, wciąż trudno nam w to uwierzyć. RODZINA. Dziś doświadczamy i odczuwamy ją bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Nareszcie… Szczęśliwi RODZICE i RODZEŃSTWO 
- napisała Agnieszka Hyży pod swoim postem na Instagramie.

Agnieszka Hyży o swojej rodzinie

Dziennikarka nie ukrywała, że na narodziny drugiego dziecka musiała długo czekać. Agnieszka Hyży we wrześniu była jednym z gości programu "Miasto Kobiet", gdzie opowiedziała o swoich przeżyciach. Zaznaczyła, że przepracowała już traumy i jest w pełni gotowa na narodziny drugiego dziecka.

Pod postem ze szczęśliwą nowiną na Instagramie ukazały się setki komentarzy z gratulacjami. "Gratulacje dla Was" - napisała Paulina Krupińska. "Jakoś ciąże innych lecą szybciej niż nasze własne. Całuję Was i gratuluję z całego serca!" - przekazała Agnieszka Włodarczyk. Rodzina, znajomi, przyjaciele, współpracownicy i fani dziennikarki składają najserdeczniejsze życzenia i wyrażają ogromną radość z narodzin.

Zobacz także:

Autor: Dagmara Olszewska

Źródło zdjęcia głównego: Miasto kobiet/x-news

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana