E-book z przepisami "Domowa kuchnia widzów i prowadzących Dzień Dobry TVN"
Wspólnymi siłami odtwarzaliśmy dania znane z dzieciństwa, które pojawiały się na talerzach w rodzinnych stronach i domach wielu z nas. Wędrowaliśmy smakami po regionach Polski, ale też innych zakątków świata. Niemal każdego marcowego dnia nasza kuchnia poszerzała się o kolejne przepisy, które na koniec zebraliśmy w e-booku pt. "Domowa kuchnia widzów i prowadzących Dzień Dobry TVN".
W załączonym e-booku znajdziecie przepisy Doroty Wellman, Ewy Drzyzgi, Ani Kalczyńskiej, Gosi Ohme, Małgosi Rozenek-Majdan, Piotra Wojtasika, Krzysztofa Skórzyńskiego, Filipa Chajzera, często goszczących w kuchni Dzień Dobry TVN kucharzy i kucharek, a także naszych widzów. Poniżej umieściliśmy również linki do poszczególnych dni akcji "W marcu jak w garncu" - w każdym z nich znajduje się kilka pysznych propozycji od konkretnego prowadzącego lub prowadzącej oraz jedna od widza lub widzki.
Pobierz darmowy e-book tu.
E-book z przepisami "Domowa kuchnia widzów i prowadzących Dzień Dobry TVN"Przepisy z e-booka w cyklu "W marcu jak w garncu"
- Włoskie dania w wykonaniu Mariety Mareckiej i Krzysztofa Skórzyńskiego
- Ewa Drzyzga w kuchni Dzień Dobry TVN. Jakie dania przygotuje?
- Ania Kalczyńska w kuchni. Przepisy na spanakopitę, eskalopki z łososia ze szczawiem i sałatkę z ogórka
- Zarzucajka, sernik i tarty w wykonaniu Gosi Ohme
- Piotr Wojtasik w kuchni: przepisy na kotleciki drobiowe, krem ziemniaczano-porowy i kalafior w cieście piwnym
- W kuchni Dzień Dobry TVN Filip Chajzer i jego popisowe dania
- Przepisy Andrzeja Polana na obwarzanki, bajgle, smalec z fasoli, twarożek, zupę karpielankę i gulasz z moskolami
- Małgorzata Rozenek-Majdan w kuchni. Przepisy na bulion warzywny i pijane kluski
- Cannelloni z ricottą i szpinakiem oraz sugo finto - przepis Cristiny Catese
- Koło Smaków, czyli bitwa na 5 składników Darii Ładochy i Jaśka Kuronia. Kto wygrał pojedynek?
- Koło Smaków, czyli bitwa na 5 składników Piotra Kucharskiego i Grzegorza Zawieruchy. Który kucharz lepiej sobie poradził?
Po więcej przepisów, codziennie nowych - wytrawnych, słodkich, tradycyjnych i nietypowych, alternatywnych, mięsnych, wegańskich, bezglutenowych, polskich, z kuchni świata i wiele, wiele innych - odsyłamy do kuchni Dzień Dobry TVN.
Autor: Diana Ryściuk
Źródło zdjęcia głównego: iStockphoto