"LEGO MASTERS". Ruszają castingi do trzeciego sezonu. Jak wysłać zgłoszenie?

Marcin Prokop
Ruszają castingi do 3. edycji LEGO MASTERS
Źródło: TVN
"LEGO MASTERS" - jeden z najpopularniejszych programów TVN - jesienią wraca na antenę. Osoby, które kochają klocki, są kreatywne i niestraszna im rywalizacja mogą zgłosić się do kolejnej edycji show. Castingi właśnie wystartowały. Co trzeba zrobić, aby wystąpić w programie?

"LEGO MASTERS" wraca na antenę TVN

"LEGO MASTERS" to spełnienie marzeń każdego wielbiciela klocków i dobrej zabawy. Uczestnicy na oczach widzów tworzą spektakularne miniatury budowli, pojazdów i miejsc, skomplikowane mechanizmy oraz całe miasta. Jednak program to nie tylko dobra zabawa. To także rywalizacja, ogromna presja i walka z czasem.

Hobby

Źródło: Dzień Dobry TVN
Pasja od dzieciństwa
Pasja od dzieciństwa
Bracia, których łączy pasja do budowania
Bracia, których łączy pasja do budowania
Nieznana pasja Sławomira Łosowskiego
Nieznana pasja Sławomira Łosowskiego
 Połączyła ich miłość i pasja
Połączyła ich miłość i pasja
Koronka Szydełkowa to jej pasja życiowa - poprawione
Koronka Szydełkowa to jej pasja życiowa - poprawione

Te wszystkie emocje powrócą już jesienią. Właśnie wtedy stacja TVN pokaże trzecią edycję programu. W roli prowadzącego widzowie ponownie zobaczą Marcina Prokopa. Ci, którzy chcą pokazać światu co potrafią już mogą wysyłać swoje zgłoszenia.

LEGO MASTERS. Jak się zgłosić?

29 kwietnia wystartowały castingi do trzeciej edycji show. Osoby, które chcą w nich wziąć udział muszą mieć co najmniej 12 lat, mieszkać w Polsce i biegle posługiwać się językiem polskim. Konieczne jest także wyrażenie zgody na udział w programie. W przypadku dzieci i młodzieży taką zgodę musi wyrazić dwóch opiekunów prawnych.

Formularz za pośrednictwem, którego można wysłać swoje zgłoszenie znajduje się TUTAJ.

Zobacz także:

Autor: Katarzyna Oleksik

Źródło: TVN

Źródło zdjęcia głównego: TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana