Kucharz Adam Kozanecki przygotowuje dziś w kuchni Dzień Dobry Wakacje w Uniejowie, razem z Ulą Chincz, z regionalnych produktów Ziemi Łódzkiej, kwaszone pomidory, piklowane rzodkiewki w zalewie solankowej oraz cytrynową grillowaną pierś z drobiu z zieloną kapustą z agrestem. Skorzystajcie z przepisów na naszej stronie! Smacznego!
W kuchni Dzień Dobry TVN Adam Kozanecki przygotował potrawy, które dodadzą nam dużo energii. Co powiecie na dorsza z młodymi marchewkami, pomidorowe gazpacho, pełnoziarniste, czekoladowe babeczki? Smacznego!
W kuchni Dzień Dobry TVN Adam Kozanecki przygotował risotto na naparze z pokrzywy, grillowanego steka z sosem malinowym oraz miętowe naleśniki z zatopionymi truskawkami. Spróbujecie?
w kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy Adama Kozaneckiego. Finalista programu „Masterchef” przygotował potrawy bliskie jego sercu, czyli: jajka na szpinaku, nogi kacze z musem jabłkowymi i pieczoną doratę z oliwkami i rozmarynem.
W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy Adama Kozaneckiego. Uczestnik programu „Masterchef” przygotował potrawy, które będą się idealnie nadawały na piknik. Adam do wiklinowego kosza schował takie pyszności jak: krucha tarta z agrestem, serem i szparagami, a na deser biszkopty z porzeczkami w obłokach.
Dłuuuuugie weekendy sprzyjają rodzinnym spotkaniom, podczas których, bardzo często, najlepsze imprezy odbywają się w kuchni. Adam Kozanecki, uczestnik programu „Masterchef”, postanowił takie spotkanie do kuchni Dzień Dobry TVN. Wspólnie z bratem - Tomaszem i siostrą - Martą przygotowali dziś: kotlety wołowe z koperkiem, duszonego królika w winnym cytrynowo-śmietanowym sosie i kompot z rabarbaru z aronią i wanilią. A co zagości dziś na waszym, "majówkowym" stole?
w kuchni Dzień Dobry TVN Adam Kozanecki przygotował energetyczne koktajle na wzmocnienie organizmu w okresie przesilenia wiosennego, ale nie tylko. Na naszym stole pojawiły się także pyszne placuszki z wiosennym twarożkiem, a także gęsia wątróbka z karmelizowaną gruszką i szałwią.
W kuchni Dzień Dobry TVN Adam Kozanecki przygotował potrawy z dodatkiem słodkich dżemów. Niektóre połączenia są bardzo oryginalne, a wiec warte spróbowania :) Co powiecie na bigos z jarmużu z białą kiełbasą i dżemem agrestowym lub pieczone żeberka w glazurze z czarnej porzeczki?
Adam Kozanecki, uczestnik MasterChefa, przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN potrawy bazujące na malinach. Na naszym stole pojawiły się pierożki z nadzieniem malinowym, malinowe roladki z indyka, a na deser biszkopt migdałowy z malinami. Smacznego!
Kucharz Adam Kozanecki w naszej kuchni przywołuje lato w środku zimy. Skorzystajcie z jego przepisów na: placuszki serowe z czarną porzeczką, risotto malinowe i domowy budyń różany z kruchym ciasteczkiem. Smacznego!
W kuchni Dzień Dobry TVN gotował dziś Adam Kozanecki. Finalista programu MasterChef na świąteczne i sylwestrowe przejedzenie przygotował rozgrzewający napar z mięty i rumianku, zupę śniadaniową, sałatkę z koprem włoskim oraz naleśniki na naparze z pokrzywy. Spróbujecie?
Czasami bardzo chcemy coś w życiu zmienić, ale lękamy się zmian. Co wtedy? Jak oswoić lęk przed tym, co nowe? Dlaczego niektórzy z nas boją się zmian? O tym, w studiu Dzień Dobry TVN, rozmawialiśmy z psycholog Anną Kędzierską, aktorką Anną Oberc i finalistą programu MasterChef Adamem Kozaneckim.
Zapraszamy na Dzień Dobry TVN w poniedziałek, a w programie: jak sprytnie pozbyć się nietrafionych prezentów gwiazdkowych? Następnie: niezwykły rajd przez malezyjską dżunglę. Potem: wykupiłeś już ferie lub sylwestrową imprezę? Sprawdź, czy nie padłeś ofiarą oszustów. A także: bać się zmian, czy bez strachu rzucać wszystko? Jak na tym wyszli Adam Kozanecki z MasterChefa i Anna Oberc. Jesteśmy dla Was w poniedziałek od 8.00. Zapraszają Anna Kalczyńska i Jarosław Kuźniar.