Kuba wszedł do "Hotelu Paradise 3" i wybrał dziewczynę dla siebie. Wiemy, czym zajmuje się na co dzień

Hotel Paradise 3
TVN7
Kuba Wójcik to nowy uczestnik programu "Hotel Paradise 3". Już na samym początku dał się poznać jako pewny siebie, zdecydowany mężczyzna. Kto został jego parą? Czym na co dzień zajmuje się Kuba?

"Hotel Paradise 3" – Kuba nowym uczestnikiem

Pojawienie się Kuby w "Hotelu Paradise 3" zaskoczyło wszystkich uczestników. Niedawno pojawił się przecież Michał. "Hotel Paradise" nie wie jednak, co to nuda, dlatego Kuba od razu wybrał się na randkę z trzema dziewczynami. Podczas spotkania zdecydował też, z kim chce stworzyć parę.

- Jak dla mnie to chyba najlepsza opcja. Byłem mega zadowolony z tej randki – stwierdził Kuba, który wybrał Luizę. W związku z tym, singlem został Michał.

"Hotel Paradise 3" – kim jest Kuba?

Nowy uczestnik "Hotelu Paradise 3" ma 22 lata i pochodzi z Bielska-Białej. Jest pozytywny, wesoły, pewny siebie. Pracuje jako kierowca i trener. Stawia także pierwsze kroki w aktorskim świecie. Urodzony lider, który zawsze mówi co myśli. W życiu nigdy nie udaje i nie stara się dopasować do innych. Gdy kogoś nie lubi, to nie zamierza tego ukrywać. Nie cierpi flegmatycznych i niezdecydowanych ludzi - działają na niego jak płachta na byka.

Kuba żyje w ciągłym ruchu, wszędzie go pełno, lubi jak się dużo dzieje. Jego pasją jest sport. Dużo czasu spędza na siłowni, uprawia MMA oraz biegi po górach. Łatwo się zakochuje i bardzo szybko angażuje. Uwielbia azjatycki typ urody. Jego ideał to wysoka, opalona brunetka z talią osy, ciepła, empatyczna, wdzięczna i doceniająca starania mężczyzny. Jest indywidualistą, dlatego szuka kobiety, która nie będzie go ograniczać, da mu swobodę i będzie rozumiała jego potrzeby. Egoistki nie mają u niego szans. Czy znajdzie miłość w "Hotelu Paradise 3"?

Zobacz wideo: "Hotel Paradise 3" I Zwiastun

TVN7/x-news

Zobacz także:

Autor: Kamila Glińska

Źródło: TVN7

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana