parówki

    parówki

    Nadmorska plaża nie kojarzy się z gotowaniem, ale Grzegorz Zawierucha udowadnia, że nie ma rzeczy niemożliwych. Zwycięzca MasterChefa postanowił przyrządzić swoje specjały w Międzyzdrojach. W nietypowej scenografii przygotował dania na bazie parówek. Co smacznego zaserwował?

    Wielu z nas nie wyobraża sobie śniadania bez parówek, dlatego Tomasz Obara, Artur Olszewski, Przemysław Śliwiński, Sebastian Bajon i Marcin Radziwoń w kuchni Dzień Dobry przygotowali je na pięć sposobów. Na stole pojawiły się: parówkowe owoce morza, Corn Dogi, grillowy świderek i parówkowe wyznanie uczuć. Macie inny sposób na parówkowe danie?

    Parówki, kabanosy, wursty, kiełbaski . Bartek Kasprzykowski oraz Andrzej Polan, w kuchni Dzień Dobry TVN, przygotowali: szynkę pieczoną z żurawiną, sałatkę z chrupiącej żywieckiej, dyni i fig, kiełbasę wiejską z jarmużem i dynią i brusznicą oraz kabanosy w cieście.

    Piotr Kucharski tym razem w kuchni Dzień Dobry TVN w męskim wydaniu. Przygotował kiełbaski w cieście, zupę- krem z selera ze smażoną kaszanką oraz stromboli z krakowską i kindziukiem. Smacznego!

    A na pewno takie proponowane przez zwyciężczynię "Gotuj o wszystko" Annę Starmach. Według Ani "śniadanie na szczęście" powinno zawierać dużo sytego białka i węglowodanów oraz oczywiście coś słodkiego!