Jak przyrządzić sałatkę chlebową, kołacze z owocami i polędwiczki wieprzowe?
Jak zrobić sałatkę z komosy ryżowej, pieczone bakłażany z migdałami i ziołami, a także tartę z botwinką?
Sprawdź, jak przyrządzić warzywne potrawy z nutką nowoczesności.
Szukasz pomysłu na pyszne, pełne smaków wiosenne dania? W kuchni Dzień Dobry TVN przygotował je Sebastian Olma. Sprawdź jego przepisy na tarta z cukinią, szparagami i kolorowymi pomidorkami, sałatkę z arbuzem, pomarańczami, dressingiem cytrynowym i serem oraz na ziołowe naleśniki z tym samy serem, salsą paprykowo - oliwkową i sosem ziołowym.
Po Wielkanocy trzeba pozwolić odpocząć swojemu żołądkowi od tłustego jedzenia. Dlatego w kuchni Dzień Dobry TVN Cristina Catese przygotowała lekkostrawne dania rodem z Włoch: ciocco-pera, sałatkę wiejską, sałatkę dziadka i giardiniera alla romana. Skorzystajcie z przepisów!
Dziś w naszej kuchni kilka prostych, pożywnych potraw, ale z mniejszą ilością kalorii. Wszystkie przepisy pochodzą z najnowszej książki Ani „Lekkość” - Jedz smacznie i chudnij pysznie. - Ideą dobrego samopoczucia jest jedzenie pięciu, zbilansowanych posiłków dziennie - zdradza Ania Starmach, która przygotowała w kuchni Dzień Dobry TVN domową granolę, kolorowe kulki serowe, indyka z warzywami, sałatkę z jabłkiem i kozim serem oraz dorsza z warzywami. Smaczego!