Poznaj niepowtarzalne dania z całej Polski z mapy smaków i pobierz darmowy e-book z przepisami

Wiosenny baner ilustrujący e-book "W marcu jak w garncu"
Darmowy e-book "W marcu jak w garncu"
Źródło: Teofila Siewko
Już po raz drugi w kuchni Dzień Dobry TVN w marcu trwała akcja "W marcu jak w garncu", a w niej odkrywaliśmy regionalne przysmaki z całej Polski oraz sprawdzaliśmy internetowe triki kuchenne. Przepisy z kulinarnymi perełkami zostały zebrane w wygodnym e-booku. Już dzisiaj dostępny jest za darmo do pobrania. Zapraszamy do wspólnego gotowania z kucharzami Dzień Dobry TVN.

E-book z przepisami z Mapy Smaków, z akcji "W marcu jak w garncu"

Przez cały miesiąc w Dzień Dobry TVN poznawaliśmy regionalne smaki z różnych zakątków Polski, sprawdzaliśmy, czy internetowe triki kulinarne faktycznie działają, a także przygotowywaliśmy się do Wielkanocy. Przepisy podsumowujące nasze miesięczne zmagania zebraliśmy w wygodnym e-booku. 

Znalazły się w nim regionalne przepisy ze Śląska - Łukasza Gamonia, z Mazur - Oli Juszkiewicz, Podlasia Południowego - Pauliny Pietrusik, z Bieszczad - Kataryny Jakubowicz-Czachur i Pawła Czachura, z Kaszub - Sylwii Garskiej, Lublina - Bernadety Chorzępy. W tym roku, w marcu obchodziliśmy Wielkanoc - nie zabrakło też przepisów na wielkanocne przysmaki.

Darmowy e-book można pobrać stąd lub kliknij w grafikę poniżej:

Wiosenny baner ilustrujący e-book "W marcu jak w garncu"
E-book "W marcu jak w garncu". Edycja 2024

Regionalne smaki Polski ze świątecznym twistem

Jakie jeszcze dania pojawiły się w kuchni Dzień Dobry TVN w trakcie trwania akcji "W marcu jak w garncu"? Sprawdźcie sami:

Po więcej przepisów, codziennie nowych - wytrawnych, słodkich, tradycyjnych i nietypowych, alternatywnych, mięsnych, wegańskich, bezglutenowych, polskich, z kuchni świata i wiele, wiele innych - odsyłamy do kuchni Dzień Dobry TVN.

Autor: Teofila Siewko

Źródło zdjęcia głównego: Teofila Siewko

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana