Małgorzata Ohme o swoim popisowym daniu
Gosia Ohme to chodzący wulkan energii, wszędzie jej pełno - śpiewa, tańczy, a nawet gotuje. W kuchni Dzień Dobry TVN pojawia się bardzo często, a to wszystko po to, by poznawać nowe smaki.
Intymne rozmowy na dziendobry.tvn.pl
W życiu prywatnym uwielbia gotować swoim najbliższym - ma nawet swoje popisowanie danie, które robi zawsze, kiedy wie, że nie może zawieść. W rozmowie z Karolią Kalatzi z serwisu dzień dobrytvn.pl zdradziła, że jej tarta podbiła serca i żołądki wielu osób.
Tarta według przepisu Małgorzaty Ohme
- Moje popisowe danie to tarta. Ma cztery warstwy i mam jeszcze taki trik, że biorę chipsy cebulowe i one później tak chrupią. Na pierwszej warstwie jest cebulka karmelizowana, potem daję szpinak, masę białkowo-jajeczną, potem suszone pomidory z gruszką i na to te chipsy. To jest pewniak, jak chcę komuś zaimponować - podkreśla prezenterka. - Robię też dobre makarony i dobre, polskie zupy - dodaje.
Małgorzata Ohme wyznała, jak skradła serce swojego partnera
Dziennikarka od dwóch lat jest szczęśliwie zakochana. Na swoich profilach w mediach społecznościowych często pozuje wraz z ukochanym. Jej obserwujący mogą zauważyć, że parę łączy wyjątkowe uczucie. Z Rafałem Jakóbiakiem zaczęła się spotykać na początku pracy w Dzień Dobry TVN. Miała wtedy mniej czasu na gotowanie, bo dużo pracowała. Dopiero po czasie jej partner odkrył, że ukochana ma prawdziwy talent kulinarny.
- Ja go naprawdę dobrze nakarmiłam. Różne rzeczy mu robiłam. On uważa, że ja dobrze gotuję - mówi Gosia.
Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji na Ukrainie.
Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.
- Kasper z "Hotel Paradise" przeszedł metamorfozę. Już nie jest brunetem
- Grażyna Wolszczak pokazała zdjęcie po pożarze. "Nie zostało nic"
- Bartek Jędrzejak obala mity na temat depresji. "Patrzymy na ludzi chorych przez pryzmat Hannibala Lectera"
Autor: Karolina Kalatzi
Reporter: Karolina Kalatzi
Źródło zdjęcia głównego: Mateusz Grochocki / East News