Grupa Hypnosaur na scenie Dzień Dobry TVN. Wyjątkowy wykon piosenki "Circle"

Źródło: Dzień Dobry TVN
Hypnosaur w piosence „Circle”
Hypnosaur w piosence „Circle”
Patrycja Markowska wraca do korzeni
Patrycja Markowska wraca do korzeni
Nowy singiel i nowa Ania Karwan
Nowy singiel i nowa Ania Karwan
Shaggy o nowym projekcie ze Stingiem i… Sinatrą
Shaggy o nowym projekcie ze Stingiem i… Sinatrą
Papa Dance i Artur Rojek połączyli siły
Papa Dance i Artur Rojek połączyli siły
Dzień Polskiej Muzyki
Dzień Polskiej Muzyki
Jan Lisiecki – wirtuoz pięknych wspomnień
Jan Lisiecki – wirtuoz pięknych wspomnień
Muzyka inspirowana naturą
Muzyka inspirowana naturą
Leśna muzyka Dawida Podsiadło
Leśna muzyka Dawida Podsiadło
Hypnosaur jest młodym zespołem na polskiej scenie muzycznej. Grupa, która słynie głównie z metalowych kawałków, gościła na scenie Dzień Dobry TVN. Koniecznie zobaczcie jej występ.

Hypnosaur - o grupie

Zespół Hypnosaur powstał w Warszawie i dał o sobie znać w 2019 r. Członkowie wypuścili wówczas swoją debiutanckę EP-kę, zatytułowaną "Illusion". Znalazły się na niej cztery utwory. Dwa z nich - "They Come Out at Night" i "Follow / Shadow" - pojawiły się ponownie na longplayu "Doomsday".

Rockowa formacja wróciła w minionym roku do fanów z longplayem studyjnym, zatytułowanym właśnie "Doomsday". Teraz prezentują jeden z najnowszych hitów.

Hypnosaur na scenie Dzień Dobry TVN z piosenką "Circle"

Zespół w rockowym brzmieniu zagrał na scenie Dzień Dobry TVN dla naszych widzów. Ich utwór "Circle" z pewnością dodaje energii.

Nie oglądałeś Dzień Dobry TVN na antenie? Wszystkie odcinki oraz Dzień Dobry Extra znajdziesz na platformie Player.pl.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. 

Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Autor: Oskar Netkowski

Źródło zdjęcia głównego: Michał Żebrowski/East News

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana