I ty możesz zostać "MasterChefem". Jak zgłosić się do 12. edycji programu?

Źródło: TVN
Masterchef - startują castingi do 12 edycji show
Masterchef - startują castingi do 12 edycji show
Zwycięzca Masterchefa prywatnie
Zwycięzca Masterchefa prywatnie
Kuba Tomaszczyk zwycięzcą XI. edycji „MasterChefa”
Kuba Tomaszczyk zwycięzcą XI. edycji „MasterChefa”
Popisowe dania finalistów 11. edycji MasterChefa
Popisowe dania finalistów 11. edycji MasterChefa
Poznaliśmy zwyciężczynię „MasterChef Junior”
Poznaliśmy zwyciężczynię „MasterChef Junior”
Zwycięzca MasterChefa prywatnie
Zwycięzca MasterChefa prywatnie
Rozpoczęły się poszukiwania kolejnego "MasterChefa". Dwunasta edycja kulinarnego show wyczekiwana jest przez fanów gastronomii. Castingi wystartowały i odbędą się wirtualnie. Nie zwlekaj i sięgnij po marzenie.

MasterChef 12 - casting

Magda Gessler, Ania Starmach i Michel Moran po raz dwunasty szukać będą najlepszego kucharza-amatora w Polsce. Tylko najlepsi trafią do kuchni "MasterChefa", gdzie zawalczą o 100 tysięcy złotych, kontrakt na wydanie własnej książki kucharskiej i statuetkę nowego MasterChefa! 

Poprzednią edycję zwyciężył Kuba Tomaszczyk. 19-latek z Tych okazał się najmłodszym zwycięzcą tego programu. W finale pokonał: Elę Stróżyńską, Bartosza Nowaka i Filipa Wałka.

Masterchef 12 - zgłoś się do programu

Wszyscy chętni do udziału w "MasterChefie" mogą wypełnić formularz zgłoszeniowy na oficjalnej stronie internetowej. W ten sposób, nawet mimo dzielącej odległości, każdy będzie mieć szansę zaprezentować swój kulinarny talent!

O udział w show może starać się każdy, kto ukończył 18 lat i gotuje amatorsko. Zgłoszenia można wysyłać do 6 kwietnia.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie.  Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Autor: Oskar Netkowski

Źródło zdjęcia głównego: TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana