Materiał promocyjny

Warzywna kuchnia z Edytą Herbuś

Witold Szmańda na co dzień mieszka i pracuje w Hollywood. Piękne sylwetki Heidi Klum, Keanu Reevesa czy idealnie płaski brzuch tuż po ciąży Alicji Bachledy- Curuś - to jego dzieło. Jest nie tylko trenerem gwiazd, ale także dietetykiem. Mówi o sobie, że ma bzika na punkcie zdrowia. Czy zaraził nim swoją przyjaciółkę Edytę Herbuś?

Zdjęcie: Tomasz Urbanek/ East News

Sok owocowy

Ananas

Grejpfrut

Jabłko

Gruszka

Olej Migdałowy

Owoce myjemy, a następnie wyciskamy w specjalnej wyciskarce do owoców. Soki podajemy w kieliszkach do wina.

Sałatka owocowa

Ananas

Pomarańcza

Banan

Kiwi

Borówki-Jagody

Orzechy włoskie

Owoce kroimy na cząstki, mieszamy w szklanej salaterce z orzechami.

Sok Warzywny Zielony

Ogórek

Seler naciowy

Jarmuż

Pietruszka

Jabłko zielone

Cytryna

Sok Warzywny Czerwony

Burak

Marchew

Seler korzeń

Jabłko

Cytryna

Salata wegetariańska z kaszą jaglana i tofu

Pietruszka 4-5 pęczków

Kolendra

Koperek

Szczypiorek

Pomidor

Ogórek

Cytryna

Oliwa z oliwek

Kasza jaglana – 250 g.

Tofu- 1 opakowanie

Kaszę jaglaną gotujemy na miękko. Warzywa i posiekaną pietruszkę układamy w salaterce. Podajemy z gorącą kaszą i tofu.

Sałata zielona mix z krewetkami

Mix sałat

Arugula

Koperek

Pomidor

Ogórek

Cytryna

Oliwa z oliwek

Krewetki surowe – 500 g

Czosnek

Warzywa myjemy i kroimy. Sałatę rozrywamy na kawałki. Krewetki podsmażamy na oliwie z oliwek. Dodajemy gorące do sałaki.

Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN

Źródło: Dzień Dobry TVN

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości