Czekoladowy koktajl mocy z przepisu Hanny Stolińskiej

Czekoladowy koktajl
Czekoladowy koktajl mocy z przepisu Hanny Stolińskiej
Źródło: Mateusz Grochocki
W kuchni Dzień Dobry TVN zagościły dania, dzięki którym nasz mózg będzie dobrze funkcjonował. Dietetyk kliniczny Hanna Stolińska przygotowała pyszne przepisy, w tym na czekoladowy koktajl mocy. Sprawdź, jak przygotować go w domu.

Czekoladowy koktajl mocy - przepis krok po kroku

Składniki:

  • Napój kokosowy - 240 g (1 szklanka),
    • kakao - 10g (1 łyżka),
      • jagody - 65 g (½ szklanki),
        • szpinak - 100 g (1 szklanka),
          • banan - 120 g (1 sztuka),
            • masło migdałowe - 1 łyżka.

              Przepisy Andrzeja Polana

              Źródło: Dzień Dobry TVN
              Kulinarna podróż z Polanem
              Kulinarna podróż z Polanem
              Szparagowy zawrót głowy
              Szparagowy zawrót głowy
              Popisowe domowe zupy Andrzeja Polana
              Popisowe domowe zupy Andrzeja Polana
              Wigilijne potrawy Polana
              Wigilijne potrawy Polana
              Pizza a la Polan
              Pizza a la Polan
              Kuchnia winogronowa
              Kuchnia winogronowa

              Sposób przygotowania czekoladowego koktajlu mocy

              1. Banana obrać i pokroić na kawałki. 
                1. Dodać napój kokosowy, białko, szpinak, jagody, masło migdałowe.
                  1. Wszystko razem zmiksować od uzyskania gładkiej masy.

                    Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji na Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

                    Zobacz także:

                    Autor: Teofila Siewko

                    Źródło: Hanna Stolińska

                    Źródło zdjęcia głównego: Mateusz Grochocki

                    podziel się:

                    Pozostałe wiadomości

                    Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
                    Materiał promocyjny

                    Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana