Trwają castingi do 13. edycji "Mam Talent!". Co zrobić, aby dostać się do popularnego talent show?

Mam talent!
Mirosław Sosnowski/TVN
Wszyscy, którzy tęsknią za "Mam Talent!" mogą odetchnąć z ulgą. Wkrótce na antenę TVN powróci jeden z najpopularniejszych programów typu talent show Polsce. Kto i jak może się zgłosić na casting? Do wzięcia w nim udziału zachęca Marcin Prokop.

Castingi do "Mam Talent! 13" – jak się zgłosić?

Scena "Mam Talent!" to najlepsze miejsce do pokazania swoich umiejętności i powalczenia o spełnienie marzeń. Program powraca z 13. edycją. Co trzeba zrobić, aby się w nim pojawić?

Jeśli chcesz się zgłosić do "Mam Talent!" przygotuj swoje zdjęcie, filmik z prezentacją swojego talentu oraz filmik, w którym się przedstawiasz i mówisz kilka zdań o sobie. Zgłoszenia można przesyłać do 15 lipca.

Pierwsze przesłuchania stacjonarne ruszają już 26-27 czerwca w Warszawie.

Formularz zgłoszeniowy dla osób, które chcą zaprezentować swój talent całej Polsce znajduje się TUTAJ.

"Mam Talent!" powraca

Premiera programu "Mam Talent!" w TVN odbyła się 13 września 2008 roku. Jak dotąd wyemitowanych zostało 12 edycji, a każdą z nich prowadził duet Marcin Prokop i Szymon Hołownia.

W pierwszych trzech edycjach w jury zasiadali Agnieszka Chylińska, Małgorzata Foremniak i Kuba Wojewódzki. W kolejnych dwóch Wojewódzkiego zastąpił Robert Kozyra, a od 6. edycji jurorem był Agustin Egurrola. Wśród zwycięzców programu są m.in. Melkart Ball, Marcin Wyrostek i Magdalena Welc. Swoją karierę w "Mam Talent!" zaczynali także m.in. Kamil Bednarek, Sound’n’Grace oraz AudioFeels.

Marcin Prokop zachęca do udziału w castingach "Mam Talent!". Zobacz spot:

TVN

W 13. edycji "Mam Talent!" na widzów będzie czekało wiele niespodzianek. Emisja planowana jest na jesień 2021 roku.

Zobacz wideo: Małgorzata Foremniak o pracy jurora w "Mam Talent!". Co jest najtrudniejsze?

Agencja TVN/x-news

Zobacz także:

Autor: Kamila Glińska

Źródło: TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana