Nie jesz lub ograniczasz mięso i masz ochotę na kuchnię japońską? Nic trudnego. W kuchni Dzień Dobry TVN Antek Smykiewicz wraz z żoną Justyną zaprezentowali przepis na wegański ramen. Jest tak samo pyszny, jak klasyczny. Sprawdź ich przepis i rozkoszuj się zupą prosto z Japonii.
W kuchni Dzień Dobry TVN Bartłomiej Bogucki pokazał, jak poprawnie zrobić ramen. Kucharz jest specjalistą od tej potrawy kuchni japońskiej i z wręcz chirurgiczną precyzją zaprezentował, jak powinno się ją przygotowywać.
Ramen jest jednym z najpopularniejszych, japońskich dań "eksportowych". Sprawdzi się idealnie jako zamiennik naszego rosołu, czy nawet, ze względu na jego obfitość, dwudaniowego obiadu. Dla łakomczuchów Magda Wójcik przygotowała jeszcze przepis na pieczoną rybę i wyjątkowy deser. Koniecznie je przetestujcie!