W kuchni Dzień Dobry TVN Jan Kuroń, Aneta Kuroń i Sylwia Garska-Chmarycz przygotowali menu na świąteczne przyjęcie dla przyjaciół.
Faworki serowe, pączki serowe oraz zawijaniec z tradycyjnym twarogiem i migdałami - takie pyszności z okazji Tłustego Czwartku przygotowali w kuchni Dzień Dobry TVN Aneta i Jasiek Kuroniowie.
Jasiek lubi tradycyjne dania, Aneta zaś jest miłośniczką warzyw i strączków. Wspólnie jednak znaleźli kompromis. Zobacz, jak według nich przygotować leczo wegetariańskie, sałatkę lub kotlety ziemniaczane, zupę chrzanową oraz stir fry z kurczakiem. Więcej przepisów tego zgodnego małżeństwa znajdziesz w ich najnowszej książce "Przy jednym stole".
Dziś Aneta i Janek Kuroniowie zaserwowali nam dania wegańskie i wegetariańskie. Poznajcie ich przepisy na wieniec z nadzieniem szpinakowym, zupę z czerwonego curry i wegańskie naleśniki.
Dziś w kuchni Dzień Dobry TVN swoje przepisy zaprezentowali Jan i Aneta Kuroniowie. Zobaczcie co przygotowali, może zainspirują Was ich propozycje!
Często z tego, że zajadamy stres, zdajemy sobie sprawę już po fakcie. Za chwilę gastronomicznej przyjemności płacimy poczuciem winy i wyrzutami sumienia. Wtedy znowu sięgamy po jedzenie, by poprawić sobie nastrój. Jak wydostać się z zaklętego kręgu? Czy podjadanie związane jest tylko ze stresem? O tym w Dzień Dobry TVN żona kucharza Jana Kuronia Aneta Kuroń i psychodietetyk Justyna Markowska.
W kuchni Dzień Dobry TVN Aneta i Jasiek Kuroniowie przygotowali propozycje na przepyszny rodzinny obiad. Na stole pojawiły się: zapiekanka chłopska, minestrone z dodatkiem młodej kapusty i truskawki zapiekane pod koglem moglem.