"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler
Na antenie TVN możemy oglądać jubileuszowy, 30. sezon "Kuchennych rewolucji". Kultowy program Magdy Gessler nieustannie podbija serca widzów i przyciąga przed telewizory coraz więcej osób, a tym samym bije rekordy popularności. Misją prowadzącej jest niesienie pomocy restauracjom w trudnych momentach, a także wspieranie przedsiębiorców w odnalezieniu swojej drogi na gastronomicznej mapie Polski. Każdy odcinek to emocjonujące historie, kulinarne wyzwania i inspirujące przemiany lokali.
Gwiazda niedawno w wywiadzie dla naszego serwisu wyznała, jaki jest jej przepis na osiągnięcie telewizyjnego sukcesu.
- Ewidentnie to moje doświadczenie ze świata, moje doświadczenie rodzinne, to, że byłam wszędzie, to, że widziałam dużo. Smakowałam z różnych stołów, z różnych kultur. To, że mój dom był zawsze otwarty na różne poglądy, że się bardzo dużo dyskutowało przy dzieciach o różnych rzeczach, że się gotowało z dziećmi - wyliczała Gessler.
Zmiany po "Kuchennych rewolucjach"
Rewolucja Magdy Gessler trwa już 15 lat. Co w tym czasie zmieniło się w Polsce na lepsze w kontekście kulinariów?
- Wydaje mi się, że ludzie jak sięgają po produkty, to zaczynają sięgać po te właściwe. Że już te wszystkie wyprzedaże tych tanich, dziwnych rzeczy idą gdzieś na drugi plan. Ludzie biedni nie mogą sobie pozwolić na złe jedzenie, ponieważ cenę, jaką płacą, jest skrócone życie, osierocenie rodziny. W następnych odcinkach "Kuchennych rewolucji" będzie ogromny nacisk na cholesterol, na cukier, na otyłość, na dietę. To pozwoli ludziom dalej żyć i prowadzić szczęśliwe życie - podkreśliła gwiazda w rozmowie z Justyną Piąstą, dziennikarką serwisu Dzień Dobry TVN.
Zobacz także:
- Nieudana rewolucja? Była partnerka właściciela lokalu zadzwoniła do Magdy Gessler. "Czas powiedzieć prawdę"
- Magda Gessler w restauracji "Schab w Panierce" poczuła się oszukana: "No błagam!"
- Magda Gessler jakiej nie znacie. Jak radzi sobie w roli babci?
Autor: Justyna Piąsta
Źródło zdjęcia głównego: Paweł Wodzyński/East News