W najnowszym odcinku cyklu Naturalnie! Agnieszka Cegielska mówiła o prozdrowotnych właściwościach buraka, a w kuchni Dzień Dobry TVN – wraz z Andrzejem Polanem – przygotowała smaczne dania właśnie z tym warzywem. Mogliśmy skosztować: sałatki z burakami, kozim serem i rukolą, pieczonych buraków z dynią, tatara z buraka z pieczywem ziarnistym i awokado oraz ziemniaczanego placka z burakami, serem kremowym, wędzonką i piklami. Smacznego!
Czas na wiosenne przysmaki. W kuchni Dzień Dobry TVN Beata Kartowicz przygotowała: tatara z awokado, łódeczki z sałaty rzymskiej z krewetkami, zupę z sałaty z karmelizowaną cykorią, tartę z ciasta francuskiego z mozzarellą, suszonymi pomidorami i bazylią oraz kogel-mogel zapiekany z truskawkami. Smacznego!
Tatar rzeźnika, policzki wołowe pieczone w maśle z szafranem i Sticky Toffee Pudding to dania prawdziwych mężczyzn. Przygotowali je w kuchni Dzień Dobry TVN: Paweł Suwała, Aleksander Baron i Grzegorz Kwapniewski. Smacznego!
W kuchni Dzień dobry TVN Monika Goździalska, uczestniczka Masterchefa, oraz Ola Ciupa przygotowały: ser kozi z migdałami i sosem z malin chilli i imbiru, tatar z łososia, vongole w sosie śmietankowym z orzeszkami pini, krewetki w pancerzach z czosnkiem, limonką i chilli. Smacznego!
Ten tydzień zapowiada się wyjątkowo. Dziś światowy Dzień Pizzy, a w czwartek... mamy Tłusty Czwartek! Dziś rusza też nowa edycja programu "Ugotowani". W pierwszym odcinku zobaczymy Adama Białczyka, którego gościliśmy w Dzień Dobry TVN, w duecie z Anią Starmach. Skorzystajcie z ich przepisów na pizze i tatara z łososia.