Sprawdź, jak przyrządzić chińskie dim sum, hiszpańskie empanadas i włoskie ravioli.
Sprawdź przepisy na dania z kuchni Dzień Dobry TVN.
Nic tak nie poprawia humoru jak jedzenie. Zwłaszcza teraz, kiedy dni stają się coraz krótsze i szybciej staje się ciemno. W naszej kuchni Cristina Catese przyrządza raviolo wypełnione płynnym żółtkiem, serem ricotta i szpinakiem, wytrawny strudel z borowikami, mozzarellą, suszonymi pomidorami i orzechami piniowymi oraz smażone oponki. Sprawdź jej wyjątkowe przepisy.
Ryba to obowiązkowy składnik świątecznego menu. Skorzystaj z pomysłów Cristiny Catese na dania z tuńczykiem. Przygotuj go po grecku, z sałatką warzywną lub wykorzystaj jako nadzienie do ravioli.
W kuchni Dzień Dobry TVN Damian Kordas gościł uczestniczkę akcji "Mistrz Smaku" Agnieszkę Sępińską i jej córkę Wiolettę. Przygotowali dla nas: tagliatelle z pulpecikami wege, ravioli i bezglutenowe naleśniki z musem karmelowym i pieczonym jabłkiem. Smacznego!