Odpowiednie jedzenie sprzyja nauce i pomoże przygotować się do matury. Zabieganym licealistom Natalia Paździor, zwyciężczyni 1. edycji MasterChef Junior, proponuje smaczne i proste obiady. Zobacz, jak w naszej kuchni przyrządza warzywny bowl z ciecierzycą, kotleciki z kalafiora z jogurtem oraz makaron z kurczakiem, pomidorami suszonymi i groszkiem cukrowym. Wypróbuj jej oryginalne przepisy.
Pierwsza edycja programu "MasterChef Junior" zadebiutowała na antenie TVN w 2016 roku. Zwyciężczynią została wtedy 12-letnia Natalia Paździor. Jak dziś wygląda?
Dzisiaj rusza trzecia edycja MasterChefa Juniora. Jaka atmosfera panowała na planie programu? Zapytaliśmy o to jurorów programu Annę Starmach i Mateusza Gesslera. Obok nich usiadły zwyciężczynie dwóch pierwszych edycji: Natalia Paździor i Julia Cymbaluk. Nadal gotują? Co zrobiły z nagrodą pieniężną? Co chcą robić, kiedy dorosną?
W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy Annę Starmach, której pomagała zwyciężczyni "MasterChef Junior" Natalia Paździor. Dziewczyny przygotowały knedle ze śliwkami. Jakie ziemniaki są najlepsze na knedle? I czy można je rozdrobnić blenderem?
W kuchni Dzień Dobry TVN gotowała dla nas zwyciężczyni pierwszego polskiego MasterChefa Juniora - Natalia Paździor. Przygotowała: chałwę, kaszę jaglaną z granatem, pancakesy i suflet z brokułów. Skorzystajcie z naszych przepisów!