Materiał promocyjny

Polędwica na 3 sposoby. Poznaj przepisy Michela Morana

Z czosnkiem i jabłkami w sosie własnym. Z pieczonymi szparagami. Medalion z porami i szalotką. Polędwica daje nam spore pole do popisu. Zobacz, jak przyrządza ją Michel Moran - kucharz i juror programu Masterchef Junior.

Polędwica wieprzowa z czosnkiem i jabłkami w sosie własnym

Dzień Dobry TVN

  • 1 polędwica wieprzowa
    • 2 jabłka
      • 1 główka ładnego czosnku
        • masło - 50 gr
          • oliwa z oliwek
            • 50 ml białego wina
              • 2 szalotki
                • sól, pieprz czarny gruboziarnisty

                  Polędwica z pieczonymi szparagami

                  Dzień Dobry TVN

                  • polędwica
                    • 1 pęczek szparagów
                      • 5 pomidorów koktajlowych
                        • 1 cebula
                          • tymianek
                            • śmietana 30% - 50 g

                              Medalion z polędwicy wieprzowej z porami i szalotką

                              Składniki:

                              • polędwica wieprzowa
                                • syrop klonowy - 50 ml
                                  • 1 limonka
                                    • 1 por
                                      • 3 ładne szalotki
                                        • 1 marchewka
                                          • sól, pieprz

                                            Autor: Luiza Bebłot

                                            Źródło: Michel Moran

                                            Materiał promocyjny
                                            podziel się:

                                            Pozostałe wiadomości