Niezdecydowani w utworze "Lubię pisać smutne piosenki"

Źródło: Dzień Dobry TVN
Niezdecydowani w piosence „Lubię pisać smutne piosenki”
Niezdecydowani w piosence „Lubię pisać smutne piosenki”
Patrycja Markowska wraca do korzeni
Patrycja Markowska wraca do korzeni
Nowy singiel i nowa Ania Karwan
Nowy singiel i nowa Ania Karwan
Shaggy o nowym projekcie ze Stingiem i… Sinatrą
Shaggy o nowym projekcie ze Stingiem i… Sinatrą
Papa Dance i Artur Rojek połączyli siły
Papa Dance i Artur Rojek połączyli siły
Dzień Polskiej Muzyki
Dzień Polskiej Muzyki
Jan Lisiecki – wirtuoz pięknych wspomnień
Jan Lisiecki – wirtuoz pięknych wspomnień
Muzyka inspirowana naturą
Muzyka inspirowana naturą
Leśna muzyka Dawida Podsiadło
Leśna muzyka Dawida Podsiadło
Zespół "Niezdecydowani" tworzą Joanna Szeloch i Jakub Piechnik. Jak podkreślają, mają różne podejście do muzyki, ale dzięki temu świetnie im się współpracuje. Na scenie Dzień Dobry TVN wystąpili z utworem "Lubię pisać smutne piosenki".

"Niezdecydowani" na scenie Dzień Dobry TVN

Joanna Szeloch i Jakub Piechnik poznali się kilka lat temu. Wokalista był chłopakiem koleżanki Asi. Wówczas nie wiedzieli jeszcze, że razem będą tworzyć muzykę, którą oboje interesują się od najmłodszych lat. Ich muzyka nie ma sprecyzowanych ram. Robią to, co czują. Nowe piosenki duetu pojawiają się regularnie. Niedawno wypuścili EPkę z pięcioma utworami. W planach mają też kameralne koncerty. Pierwszy odbędzie się na pewno we Wrocławiu.

Niezdecydowani - "Lubię pisać smutne piosenki"

Joanna Szeloch oraz Jakub Piechnik wystąpili na scenie Dzień Dobry TVN z utworem "Lubię pisać smutne piosenki". Gościnnie towarzyszył im perkusista Łukasz Rataj.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Autor: Daria Pacańska

Źródło zdjęcia głównego: Ola Skowron/East News

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana