Chrupiące kuleczki warzywne to idealne danie główne, śniadanie lub dodatek do różnych potraw. Są proste w wykonaniu. Są też świetnym rozwiązaniem dla wielu dzieci, które nie lubią jeść warzyw. Sprawdź, jak je zrobić.
Awokado, szparagi, bób, szpinak, rukola, sałata rzymska, koperek, cukinia i zielona papryka - to tylko część dostępnych w Polsce zielonych warzyw, z których można wyczarować niezwykłe dania. Sałatki, dania obiadowe na zimno i ciepło. Takie propozycje odnajdziecie dziś w kuchni Dzień Dobry TVN. Zainspirujcie się nimi.
Jak komponować dania wegetariańskie tak, by dostarczały wszystkich niezbędnych składników, zwłaszcza w okresie intensywnego wzrostu i rozwoju? W kuchni Dzień Dobry TVN Daria Ładocha i wege-dania dla dzieci i nastolatków! Smacznego.
"Tutaj, chociaż inspiruję się pewnymi smakami, przyprawami, czy połączeniami, pierwsze skrzypce grają polskie , sezonowe warzywa". W kuchni Dzień Dobry TVN - blogerka kulinarna Marta Dymek przygotowała: szparagi elote, grzybowego stroganowa, klopsiki z żurawiną i babkę pomidorową!