Sprawdź przepis Piotra Kucharskiego na bułeczki bao z polskimi smażonymi rydzami z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź, jak zrobić zupę rydzową z sokiem z kiszonej kapusty, serem i okruchami chleba z przepisu Andrzeja Polana.
Jesień trwa, sezon grzybowy w pełni. Dodatkowo dzisiaj obchodzimy Dzień Chłopaka. Z tej okazji Sebastian Olma w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował rydze zapiekane ze szpinakiem i serem Gryoeer.
Penne z dynią i prawdziwkami, kajzerki z jajecznicą i rydzami, bruschettę z kurkami i steki z prawdziwkami - te potrawy pachnące grzybami Anna Starmach przygotowała w krakowskiej kuchni Dzień Dobry Wakacje. A przyglądał się temu z uwagą Marcin Sawicki, dla którego zapach grzybów jest "obłędny". Wy też lubicie kuchnię grzybową?
Październik to sezon na rydze. Grzyby są nieodłącznym elementem tradycyjnej polskiej kuchni. Spróbować ich postanowił nasz smakosz Mikołaj Rey. W jakich regionach Polski najłatwiej znaleźć rydze? Jak je rozpoznać i z czym przyrządzić? I dlaczego nie powinno się ich myć w wodzie?
Dynia, rydze, papryka, pomidory, brukselka, kabanosy i ... Andrzej Polan! Zobaczcie co naszemu mistrzowi udało się dziś wyczarować w kuchni Dzień Dobry TVN! Zapewniamy, że pachniało niesamowicie, a smakowało jeszcze lepiej! Czekamy na kolejną wizytę Andrzeja! :D