W kuchni Dzień Dobry TVN Sebastian Olma przygotował specjały z błękitnym serem. Sprawdź jego przepis na grzanki zapiekane z brzoskwiniami, serem oraz orzechami nerkowca. To pyszne połączenie sprawdzi się na wspólne spotkanie z przyjaciółmi.
W Światowy Dzień Wegetarian Sebastian Olma przygotowuje proste i smaczne potrawy bezmięsne. W naszej kuchni przyrządza smażone kotleciki z warzywami, jarmużem, serem halloumi i dressingiem z chili, sałatkę z cytrusami, komosą ryżową i koprem włoskim, grzanki z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi oraz krem z czerwonego buraka ze śliwką i kwaśną śmietaną. Poznaj sprawdzone przepisy na dania wegetariańskie.
Jak przyrządzić mięso? Daria Ładocha serwuje w naszej kuchni czerwone curry z polędwicą wieprzową, liczi, pomidorkami cherry podane na ryżu, makaron ryżowy z pak choi z mielonym mięsem, pieczonymi burakami, kozim serem i pistacjami oraz grzanki z siekanym mięsem i pieczonymi burakami. Poznaj niezwykłe przepisy.
W kuchni Dzień Dobry TVN blogerka kulinarna Maja Sobczak przygotowała propozycje zdrowych dań, które możemy serwować w czerwcowe poranki. Oto one: owsianka wytrawna z chia, owsianka słodka z chia, congee ryżowe z zielonymi szparagami i grzanki z młodym bobem i miodem.