Grzegorz Zawierucha w kuchni Dzień Dobry TVN zaprezentował, jak przygotować pyszną fasolkę po bretońsku. To danie idealne na chłodniejsze dni, ale nie tylko. Zobacz, jak ją przygotować według sprawdzonego przepisu.
Fasolka szparagowa to jeden ze smaczniejszych dodatków do obiadu. Mimo że dostępna jest tylko w okresie letnim, to można przygotować z niej smaczne przetwory i cieszyć się jej smakiem przez cały rok. Co można przyrządzić z fasolki szparagowej?
Czas na warzywa strączkowe. Piotr Kucharski ma ich pod dostatkiem w swoim ogródku. W Dzień Dobry TVN pokazał, jak przygotować z nich pyszne potrawy. Na stole pojawiły się: fasolka z jajem sadzonym i wędzoną kruszonką, zapiekanka z fasoli, fasolka z czosnkiem, cebulą i migdałami, fasola z kukurydzą, papryką i klopsikami, zupa fasolowa i chlebek z pomidorami i oliwkami.