Jak zmienili się Jakub Tomaszczuk i Julia Cymbaluk?
Julia Cymbaluk w wieku 10 lat zwyciężyła "MasterChefa Juniora 2". Jej popisowymi daniami zachwycali się jurorzy. Od tego czasu minęło 5 lat, a laureatka wyrosła na piękną nastolatkę. Jak wygląda? Czy wciąż gotuje?
"Prawdziwe gotowanie zaczęło się z dziadkiem".
Odpowiednie jedzenie sprzyja nauce i pomoże przygotować się do matury. Zabieganym licealistom Natalia Paździor, zwyciężczyni 1. edycji MasterChef Junior, proponuje smaczne i proste obiady. Zobacz, jak w naszej kuchni przyrządza warzywny bowl z ciecierzycą, kotleciki z kalafiora z jogurtem oraz makaron z kurczakiem, pomidorami suszonymi i groszkiem cukrowym. Wypróbuj jej oryginalne przepisy.
W kuchni Dzień Dobry TVN zwyciężczyni MasterChefa Junior, Julia Cymbaluk, podzieliła się przepisem na swoje popisowe danie: raki na tronie. Młoda kucharka, z pomocą Anny Starmach przygotowała również polędwiczki z purée kasztanowym, szparagami i czarną soczewicą oraz figi z kremem migdałowym na sosie truskawkowym i pokruszonymi ciasteczkami. Skorzystajcie z jej przepisów!