Jesienny jadłospis powinien obfitować w pożywne, rozgrzewające dania, które pomagają poradzić sobie z niską temperaturą za oknami, a przy okazji skutecznie wspierają układ odpornościowy organizmu. Nie da się ukryć, że nic tak dobrze nie wpływa na poprawę samopoczucia w deszczowy dzień, jak gorące, aromatyczne potrawy, przygotowywane na bazie zdrowych produktów. Zupa tajska z warzywami i kurczakiem jest tego najlepszym przykładem.
W kuchni Dzień Dobry TVN uczestnicy programu "Ugotowani": Katarzyna Kraszewska, czyli "Pin Up Candy" i Marcin Duszkiewicz. I chociaż nie wygrali programu, my z przyjemnością gościmy ich w Dzień Dobry TVN. Potrawy, które przygotowali pochodzą z książki kucharskiej pt. "Ugotowani". Skorzystajcie z przepisu na łososia w sosie muślinowym ze szparagami i pomarańczową cykorią, grillowane ostrygi z grzanką krewetkową, waniliowe eklerki i tajską zupę kokosową.