Jak przyrządzić botwinkę, chłodnik, szczawiową na bulionie i makaron z botwiną?
Piotr Kucharski przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował pyszne dania z karkówką. Sprawdź, jak przyrządzić to danie z wiosennymi dodatkami. Idealnie sprawdzi się na rodzinny obiad. Podajemy autorski przepis kucharza.
Za oknem robi się coraz cieplej, a pogoda jest niemal wiosenna. To najwyższy czas przygotować już sadzonki na wiosnę. Łukasz Skop wyjaśnił, które warzywa należy teraz wysiać, by cieszyć się nimi na wiosnę.
Kurkuma nadaje potrawom piękny żółty kolor i niesamowity aromat. W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski wykorzystał ją do zrobienia: wiosennych warzyw, filetów z kurczaka i ciasta z semoliny. Czy wiedziałeś, że kurkuma wybiela zęby? Zobacz, jak zrobić wybielającą pastę!